Po treći put

(VIDEO) DONA ARES OBJAVILA POTRESAN SNIMAK IZ BOLNIČKE POSTELJE: Više nisam nasmejana!

Stars -

Bosanska pevačica Dona Ares po treći put je obolela od karcinoma. Ona nastavlja svoju borbu s rakom, a pored ovog problema, muku joj dodatno zadaju negativni komentari.

Dona je je na svom Instagramu objavila video snimak iz ordinacije gde dobija injekciju, što je sastavni deo lečenja. Pevačica je u opisu snim napisala da bosle ovog uboda ništa više nije isto.

"Moras biti direktan danas do srži, inace te ljudi ne razumeju. Nakon ovog uboda kreće puno hemije i više nisam tako nasmejana, pa me poštedite glupih komentara", napisala je Dona i obratila se onima koji je osuđuju što i tokom treće borbe s kancerom veruje u sebe.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

"Koliko puta moram reći da ne volim verska pametovanja pogotovo ne "verska silovanja mozga". Ja imam previše godina da bi me ispravljali! Prestanite da govorite ljudima da ne treba da veruju u sebe na prvom mestu jer to je ono što je najvažnije u svim životnim situacijama! A vera je nešto lepo i potrebno svakom živom biću. Da li ćete verovati i u kojeg Boga samo je vaša i lična stvar", napisala je pevačica. Brojni pratioci su joj pružili podršku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track