Viki Miljković: Imam fotku kad Karleuša peva u kafani!
Foto: Printscreen

Osvetila se Jeleni za uvrede

Viki Miljković: Imam fotku kad Karleuša peva u kafani!

Stars -

JK joj rekla da je dosadna i da uništava gledanost „Zvezda Granda“, a Miljkovićeva joj pokazala fotografiju kafanskog nastupa kojeg se Diva stidi

Viki Miljković konačno je pokazala Jeleni Karleuši fotografiju kao dokaz da je i ona svojevremeno pevala u kafani iako to već nedeljama unazad uporno negira i demantuje.Možda to Viki ne bi uradila da Jelena opet nije bila brutalna prema njoj u „Zvezdama Granda“. Sukob između dve članice žirija „Zvezda Granda“ izbio je u emisiji koja će se emitovati ove subote. Karleuša je prvo preko takmičara uputila uvrede Miljkovićevoj.

- Vi ste večeras pevali kao kad Viki komentariše. Podjednako loše, podjednako dosadno, podjednako neinspirativno - rekla je Jelena dvojici takmičara, a onda se obratila direktno koleginici.- Viki, svaki put kad ti progovoriš jedan gledalac ode do frižidera da uzme nešto da pojede. Nemoj da oduzimaš gledanost ovom najgledanijem šouu - rekla je JK kroz smeh.

Viki se najpre glasno nasmejala na njene uvrede, a onda je rešila da joj se osveti.- Jelena, ti nikada nisi pevala u kafani? - upitala je pevačica, na šta joj je JK samouvereno odgovorila da tamo nikada nije nastupala.Onda je Miljkovićeva ustala i došla do Karleušinog stola kako bi joj pokazala fotografiju u svom mobilnom.- Ovo je meni neko od fanova poslao. Je l‘ ovo kafanski stolnjak? - upitala je Viki koleginicu, koja je u neverici gledala fotku iz kafane.I. E.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKS NA NASTUPU: Karleuša skinula muškarca od 150kg do GOLE KOŽE! Jelena napravila opšti HAOS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track