(FOTO) JELENA GOLUBOVIĆ NAPLJUVALA MONIKU BELUČI: Uzela je naše pare i nije mogla da nas ispoštuje!
Foto: Marina Lopičić

Nikom ne ostaje dužna

(FOTO) JELENA GOLUBOVIĆ NAPLJUVALA MONIKU BELUČI: Uzela je naše pare i nije mogla da nas ispoštuje!

Stars -

Jelena Golubović, učesnica rijalitija i rediteljka, na društvenim mrežama objavila je fotografiju svojih roditelja uz poruku prilikom koje je potkačila i italijansku divu Moniku Beluči.

Monika je našu zemlju posetila prethodne nedelje i uz film "Na mlečnom putu", Emira Kusturicu i koleginicu Slobodu Mićalović, otvorila 45. filmski festival FEST.

Rijaliti zvezda prvo je opisala svoju bol i rekla koliko joj teško pada dan na koji je preminuo njen otac.

"Šampioni, kako ste? Danas, da je tata živ, bio bi ponosan! 26. februar je jedan od najtužnijih dana u mom životu. Petnaest godina je prošlo od kada tata nisi sa nama, ali naučio si svoju ćerku da bude čovek, da bude iskrena i da voli. Naučio me je da kroz život koračam hrabro, da verujem u sebe. Tata, zvao si me biserčić, to sam i postala. Pravi dragulj, ljudi me vole, obožavaju, razmenjujem sve vibracije sa mojom publikom, sve delimo, i dobro i loše. Provela sam 15 meseci u televizoru, ali opet kako si me vaspitao, preneo si na mene taj izviđački duh. Volim avione, sada sam došla sa Tajlanda, a već u sredu idem na Maldive", napisala je Jelena a onda oplela i po italijanskoj glumici.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

"Došla sam samo zbog tvoje godišnjice. Usput, tata, bio je i FEST, kako je to čudno i na neki način povezano... Italija-Srbija-Kipar! Kipar-Srbija-Italija... Radio si u Rimu u Jatovom predstavništvu i upoznao si mamu...onda si mene odveo na Kipar, dogodila se ljubav koja i danas traje, a u Srbiju je došla Monika Beluči, koja je pala u drugi plan upravo zbog TVOG Biserčića, nije mi bila namera, da joj ukradem kadar, prosto sam išla trasom kojom idem ceo život kada idem u Sava Centar, putem kojim ste me vi vodili, i nisam ni levo ni desno, htela sam "moj"put... Ni zbog Monike, pa ni TITO da se pojavio ne bih skrenula, ni levo-ni desno. Naučio si me da budem poštena...Da njoj pripada slava o kojoj se toliko piše, ne bih ja njoj mogla da oduzmem ništa, pa ni taj kadar. Ti si studirao jezike, govorio si između ostalih 5 i italijanski. A ona, uzela je naše pare, jeka u protekle 4 godine naš hleb, i za otvaranje Festa (a ona je otvorila,mi tako strance volimo da glorifikujemo), nije naučila jednu rečenicu da kaže kako treba,a ostale 4 rekla je na lošem engleskom. Tako da TATA, učio si me PERFEKCIONIZMU ili radi nešto kako treba ili nemoj ni da radiš. I to si mi često govorio, slušala sam, uzela sam najbolje, i ono što je, pa najbitnije uz sve to,sledila sam svoje srce. ŠAMPIONI su mi velika podrška,nekima smeta moja popularnost, moji Šampioni, moja putovanja...Ljuuubim te puno. Ovaj dan sam obično tužna, ali uz mene su svi koji mi znače i kojima značim, ODBOLUJEM, ali srećna sam uvek što mi je BOG dao takvog oca i tako umirim tugu.Tata,voli te TVOJ Biserčić!Tata,vole te Šampioni", zaključila je Golubovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track