LJUBIN DEČKO HAPŠEN ZBOG ORUŽJA? Evo šta je sve MIRKO švercovao za ŠVEDSKU! ARSENAL!
Foto: Printscreen

Imao problema sa zakonom

LJUBIN DEČKO HAPŠEN ZBOG ORUŽJA? Evo šta je sve MIRKO švercovao za ŠVEDSKU! ARSENAL!

Stars -

Kik-bokserka Ljuba Pantović ne voli mnogo da govori o svom dečku Mirku Periću dok boravi u vili „Parova” pod izgovorom da zlonamerni ljudi hoće da naruše njenu sreću, a navodno želi sa sakrije njegovu mračnu prošlost.

Pantovićeva krije od javnosti da je njen emotivni partner, poput bivšeg supruga Karađorđa Subotića, navodno imao probleme sa zakonom zbog nelegalnih radnji, to jest da je Šveđanin svojevremeno bio hapšen u Srbiji zbog pokušaja šverca oružja!

LJUBA PANTOVIĆ OSTALA U ŠOKU: Aleksandra Subotić NAPALA maminog dečka! Ovakvu poruku nije očekivao!

Naime, Perić je svojevremeno u saradnji sa N. S, nekadašnjim pripadnikom Vojske Republike Srbije, nabavio veliku količinu vatrenog oružja i municije za izvesnog Nenada, koji je trebalo da to oružje krišom prebaci iz Srbije u Švedsku. Sva trojica uhapšeni su u blizini auto-pijace u Bubanj potoku u trenutku primopredaje.

"U Perićevom automobilu šveskih tablica pronađena je velika količina oružja: 33 ručne bombe, pet pištolja različitog kalibra sa okvirima, ručna bomba suzavac, automatski pištolj „škorpion”, tri okvira za automatsku puš- ku i 138 komada municije različitog kalibra", otkriva izvor upućen u ovaj slučaj.

Iako je krio da obavlja nezakonite poslove sa oružjem, Perić nikada nije krio da je veliki zaljubljenik u oružje, što se moglo i videti po njegovim fotografijama na Instagram nalogu, koji je nedavno ugasio.

Perić na jednoj fotografiji, koja je nedavno dospela u medije, pozira sa pištoljem u rukama u prodavnici vatrenog oružja, što je nagovestilo da Ljuba ponovo ima posla sa opasnim momkom.

Inače, Ljuba i Mirko upoznali su se krajem 2013, i to sasvim slučajno. Sudbonosni susret dogodio se u Helsinkiju tokom poslovnog sastanka Ljubine kume Ivane, koja sa Perićem dugo sarađuje.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track