Velja: Mrka plaća Ani Bekuti za druženje!

Lider NS ljubomoran

Velja: Mrka plaća Ani Bekuti za druženje!

Stars -
Lider Nove Srbije kaže da je Milutin Mrkonjić platio pevačicu preko marketinške agencije da se druže tokom kampanje

Prst u oko.

Velja Ilić tvrdi da je Milutin Mrkonjić rentirao Anu Bekutu! Lider Nove Srbije u emisiji „Granica“, koja će večeras biti emitovana na TV Hepi u 20.20 sati, rekao je da mu je za dlaku izmakla pevačica s kojom je Mrka u predizbornoj kampanji navodno bio u ljubavnoj vezi!
- Bekuta je i meni nuđena, ali Mrka me je preduhitrio - otkrio je Ilić i objasnio:
- Većina afera u politici su marketinški trikovi da bi se privukao što veći broj glasača. Marketinške agencije nude spiskove pevačica i estradnih zvezda koje možete da rentirate. Na tom spisku bila je i Ana Bekuta.
Ali Velja nije želeo da otkrije koja je to agencija posredovala niti je hteo da kaže koja se to imena sa srpske estrade nalaze „u ponudi“ i ko sve od političara koristi takve usluge. Pozvali smo ga da nam pojasni ko je sve, kako on to tvrdi, upleten u te marketinške trikove, međutim, nije se javljao na telefon.
Milutin Mrkonjića u prvi mah nije želeo ni da čuje za Velju Ilića, ali kad smo mu objasnili o čemu je reč, razbesneo se:
- Sram ga bilo! Ana je divna žena, sjajna majka i baka, velika zvezda! Kakav marketing?! To su notorne gluposti. Meni je ispod časti da pominjem tog čoveka! On ne bi trebalo da uzima u usta Anu, jer je ona dama. Nije taj profil žena o kojima govori Velja - rekao je Mrkonjić za Kurir.
Bekutu nisu dotakle Veljine provokacije.
- To što dotični gospodin Ilić sebi dozvoljava da nas javno ogovara, Milutina i mene uopšte ne zanima! - naglasila je pevačica.
(M. K. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja