OTKRIVAMO KO JE NOVI DEČKO NINE LEČIĆ: Tenisera ostavila zbog vojnika
Foto: Damir Dervišagić

Otkrivamo

OTKRIVAMO KO JE NOVI DEČKO NINE LEČIĆ: Tenisera ostavila zbog vojnika

Stars -

Voditeljka Nina Lečić (31) vratila se bivšem dečku (ime i prezime poznati redakciji), s kojim je imala romansu pre udaje za Branislava Lečića, saznaje Kurir!

Reč je o 32-godišnjem Kotoraninu, koji je pre dve nedelje viđen s Ninom u jednom beogradskom restoranu.Susret- On je veoma kulturan, ali i ambiciozan čovek, kome je vojska na prvom mestu. Rodom je iz Kotora i potiče iz imućne porodice. Nina i on su imali veliku ljubav pre nekih osam godina, ne znam zašto su se rastali tada, da li zbog njegove vojske ili nečeg drugog, ali ostali su u korektnim odnosima. Nakon njenog razvoda od Leke češće su se čuli, a on je pre petnaestak dana bio u Beogradu baš zbog Nine. Video sam ih i mogu vam reći da je voditeljka blistala u njegovom društvu! Meni je to izgledalo kao susret iskrenih prijatelja koji jedno drugom još nisu sve rekli - priča za Kurir izvor blizak bivšoj gospođi Lečić.On kaže da je crnogorski vojnik posle tog susreta otišao na specijalnu misiju u Afriku.Do kraja proleća- Trenutno je u Africi, tamo će boraviti do kraja proleća. Koliko znam, dogovorio se s Ninom da se ponovo vide po njegovom povratku, a do tada će se čuti i dopisivati - tvrdi izvor Kurira.Pozvali smo voditeljku za komentar, ali ona nije odgovorila na naš poziv.

Kulturno se rastajeNINA S BIVŠIMA U KOREKTNIM ODNOSIMANina Lečić je i sa bivšim mužem Branislavom Lečićem i s bivšim dečkom Filipom Krajinovićem ostala u više nego korektnim odnosima.S Lekom se viđa barem jednom nedeljno zbog sina Lava, a s Filipom i dalje razmeni poneku poruku. Kako je Kurir ekskluzivno objavio, voditeljka je ostavila mladog tenisera zbog njegove izražene ljubomore.

Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NINA LEČIĆ SA SUZAMA U OČIMA POSLALA PORUKU: Sad me jako zagrli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track