ČABARKAPINO PISMO IZ ZATVORA: Ljubo priznaj NAŠU vezu! Zbog tebe sam zapostavio tvoju TRUDNU ćerku!

PRENOSIMO GA U CELOSTI

ČABARKAPINO PISMO IZ ZATVORA: Ljubo priznaj NAŠU vezu! Zbog tebe sam zapostavio tvoju TRUDNU ćerku!

Stars -

Mada je u početku tvrdio da ništa nije imao sa Ljubom Pantović, Aleksandar Čabarkapa je poslao pismo produkciji "Happy" televizije u kojem priznaje da je istovremeno bio sa majkom i ćerkom.

Aleksandar je u pismu upozorio kikbokserku da prestane da govori neistine, jer će javnosti dostaviti slike i snimke, kojih ima mnogo, a koji će potrvditi ono što on piše i govori - da je vezan sa Ljubom bila strasna, ali da je ona počela da ga opseda, zbog čega mu je draže bilo da bude sa Aleksandrom, koja mu je rodila dete.

"Ljubo, ostavljena si kao trinaesto prase", piše između ostalog u pismu, koje je produkciji Hepi televizije poslao Čabarkapa.

"Jedini način da se rešim tebe bio je da odeš u rijaliti".

foto Zorana Jevtić
foto Zorana Jevtić

Čabarkapino pismo vam prenosimo u celosti:

"Prvo bih zamolio Aleksandru Subotić da se posle ovog pisma ne razgoropadi, jer svi znamo da je došlo vreme da istina izađe na videlo. Aleksandra ti poseduješ velike glasovne mogućnosti i zato budi mirna koliko si lepa, jer moje prošlo pismo je bilo upozorenje Ljubi da ne laže, ali je ona nastavila.

Moji dokazi i argumenti su jači od svih Ljubinih laži, jer je sujeta te domino dame i te kako povređena. Pošto je od strane mene bila odbačena i ostavljena kao 13. prase. Ljuba laže milionski auditorijum bez stida, iako postoje dokazi. Njene priče su prazne, neutemeljene i narodu prodaje maglu, a za novac je spremna da uradi sve i to je evidentno.

foto Printscreen
foto Printscreen

Auto koji pominje jeste oštetio moj drug, ali je istog ucenjivala da auto trostruko plati. Dobro zna kako je taj auto dobila, kako je izvršila prevaru za njega. Bolje joj je da ćuti.

O njenom životu i prevarama mogao bih pričati danima, nego da se vratim na njen i moj odnos. Ne predstavljam sebe kao Don Žuana, ali posedujem prirodnu hemiju, na koju je i Ljuba pala, koje sam se posle jedva otarasio, a zbog koje sam malo vremena posvećivao Aleksandri, koja je već bila u blagoslovenom stanju.

ALEKSANDAR ČABARKAPA SE OŽENIO U ZATVORU: Ekskluzivni paparaco s venčanja!

Ljubin ulazak u rijaliti "Farma" bio je jedini način da nastavim vezu sa Aleksandrom. Ljubo, nemoj da ja šaljem ljude da dolaze po emisijama i pričaju. Ti reče da imamo samo jednu zajedničku fotografiju. A ti možda i ne pretpostavljaš šta imam o tebi i meni, a ti sama znaš gde smo sve bili.

Pošto čačkaš lava dok spava, produkciji će biti dostavljeni dokazi. Svima ćeš pasti u očima. Jer pre ili kasnije svemu dođe kraj. Sa tobom sam bio iz strasti i zadovoljstva, a ne kao što neki pričaju iz osvete. Taj period je bio pun strasti, i bilo je lepo i tebi i meni. Ali ja sam kao arheolog tražio bolje, a to je Aleksandra. Ljubo, očigledno nisi zaboravila sve naše vragolanije, pa se zato lediš na pomen mog imena. Znam da i dalje gajiš emocije prema meni, ali nemaš baš nikakve šanse", piše u pismu.

foto Printscreen
foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track