(FOTO) EMILIJA VRAĆA DEVOJAČKO PREZIME: Neću više da se prezivam Kežman!
Foto: Kurir

Paparaco

(FOTO) EMILIJA VRAĆA DEVOJAČKO PREZIME: Neću više da se prezivam Kežman!

Stars -

Ekipa Kurira uhvatila bivšu ženu Mateje Kežmana ispred policijske stanice, gde je posle 16 godina izvadila nova dokumenta

Emilija Kežman, bivša žena fudbalera Mateje Kežmana, odlučila je da posle 16 godina vrati devojačko prezime Ćirić, ekskluzivno saznaje Kurir!

Paparaco Kurira uhvatio je Emiliju kako s dokumentima u ruci ulazi u policijsku stanicu u centru grada. Ona se kod nadležnih organa zadržala oko pola sata, a zatim se uputila u drugu policijsku stanicu na Zvezdari. Tim povodom kasnije smo pozvali Emiliju.- Tačno je da sam bila u stanici, ali to je moja lična stvar, koju ne treba javno komentarisati. Kome sam uopšte ja zanimljiva kao bivša žena nekadašnjeg fudbalera?! - rekla je Emilija, a na pitanje da li njen dolazak u policiju ima veze s Kežmanom, ostala je nedorečena:- Ne dajem komentare. Možda!

Pred matičara kao ĆirićkaPONOVO SE UDAJE!Kako saznajemo, Emilija odbacuje prezime Kežman jer uskoro planira venčanje s dečkom, s kojim je dve godine u vezi.- Emilija se verila u maju 2016, a do kraja godine planira venčanje - kaže naš izvor.

MARIJA DEJANOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track