Neviđeno interesovanje

(VIDEO) ŽENAMA S LJUBAVLJU: Željko Vasić pevaće 8. MARTA!

Stars -

Željko Vasić, popularni pop pevač, kompozitor i tekstopisac potrudiće se da 8. mart, Kikinđankama ostane u neizbrisivom sećanju.

On se, kako kaže za Kurir, veoma raduje prvom solističkom koncertu u Kikindi, i ističe da nestrpljivo očekuje nastup u Hali “Jezero”.

"Godi mi što za moj osmomartovski nastup vlada veliko interesovanje. Očekujem velik broj posetilaca koji vole moju muziku. Pružiću im svu svoju ljubav. Naravno, tu pre svega mislim na žene. Svaki moj koncert je poput osmomartovskog, ali će ovaj biti poseban", obećao je Vasić.

Saša Urošev
Saša Urošev

On je uputio savet muškarcima.

"Trudim se da muškarcima skrenem pažnju da vode računa o ženama, ne samo 8. marta nego svih 365 dana u godini. Ljubav je za mene neiscrpna inspiracija. Moje pesme slave ljubav i neke univerzalne moralne vrednosti. I sam ih gajim i negujem, a to publika i prepoznaje. Moja publika je fin svet. To su neki pristojni ljudi, koji uživaju u ljubavi", poručio je autor hitova “Voli me i ne voli me”, “Zanjiši kukovima” ,”Željo moja” i drugih.

Vasić otkriva da uveliko priprema četvrti studijski album.

Saša Urošev
Saša Urošev

"Pola posla je iza mene, ali ne mogu da kažem kad će ugledati svetlost dana. U muzičkoj industriji ne može sve da se do tančina isplanira", iskren je Vasić.

Osmomartovski koncert Željka Vasića, pod sloganom “Ženama s ljubavlju”, dar je Grada Kikinde svim pripadnicama lepšeg pola.

"Vojvođanke su baš temperamentne. Sa njima sam se nedavno družio u Somboru, a za koji dan eto me u Kikindi. One vole moju muziku, a ja vašu. Uživam u tamburašima", otkrio je Vasić.

Saša Urošev
Saša Urošev

S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track