POMIRILE SE PORODICE KSENIJE PAJČIN I KAPISODE: Tajni sastanak u Crnoj Gori!

OTKRIVAMO

POMIRILE SE PORODICE KSENIJE PAJČIN I KAPISODE: Tajni sastanak u Crnoj Gori!

Stars -

Posle sedam godina članovi porodica Pajčin i Kapisoda su najpre birali reči, da bi posle nekoliko sati zaključili da ne treba tražiti krivca za tragediju.

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda mogu da počivaju u miru - njihove porodice pomirile su se sedam godina nakon tragedije. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, rođeni brat pevačicine majke Ljubice Nikola Kostić i manekenov otac Mirko Kapisoda sastali su se u jednom restoranu u Podgorici.Prema rečima našeg dobroobaveštenog izvora, njihov susret je bio emotivan.- Obe porodice su želele taj susret. Nikola je nedavno boravio u Crnoj Gori zbog promocije spota za „Pesmu za Kseniju“, koju peva Danijel Alibabić. Mirko je znao da je on tu i odmah je kontaktirao s njim. Dogovorili su se da se nađu na ručku u restoranu. Na početku su obazrivo birali reči, ali su se posle obojica opustili - kaže naš sagovornik, koji je bio i svedok njihovog susreta.Dodaje da su se u lokalu zadržali nekoliko sati:- Imali su dovoljno vremena da razgovaraju o svemu, niko ih nije uznemiravao. Došli su do zaključka da ne treba tražiti krivca za tragediju, već da život moraju da nastave s tim bolom. Nakon tog susreta obojici je laknulo i verujem da su i dalje ostali u kontaktu.Tim povodom pozvali smo Filipovog oca Mirka Kapisodu, koji nije želeo da iznosi detalje susreta, ali je potvrdio naša saznanja.- Molim vas, nemojte o tome da pišete. Ne želim da budem neljubazan i da spustim slušalicu, ali ne želim o tome da pričam. Hvala na razumevanju - bilo je sve što je Mirko rekao.S druge strane, Ksenijin ujak nije odgovarao na naše pozive, dok pevačicina majka nije bila dostupna. Inače, 16. marta navršiće se sedam godina otkad je Filip ubio Kseniju, a potom izvršio samoubistvo.

Otvorio dušu za Kurir

Ksenijin ujak Nikola: Oprostio sam Filipu!Ksenijin ujak Nikola Kostić u novembru prošle godine doputovao je iz Amerike da bi obeležio sestričinin rođendan. Tada je za Kurir rekao:- Oprostio sam Filipu što je to uradio, kao i još nekim ljudima koji su učinili nažao meni i mojoj porodici, ali bog neka im sudi. Niko od Filipove porodice nam se nije javljao od tragedije. Taj čovek je zavio u crno i svoju porodicu. I njih boli sve to.Mirkov otac je tada naglasio da ne želi da produbljuje patnju Ksenijine majke Ljubice.- Mogu da razumem tu familiju. To je i moj bol. I ne želim nikog da povredim. Mi ćemo naći način da se negde sretnemo, ali ne preko novina. Ne želim da stavljam so na tu ranu - rekao je Kapisoda za Kurir.

LJILJANA STANIŠIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track