Nada Topčagić: Svatovi, skinimo se goli pa ko koga

Nada Topčagić: Svatovi, skinimo se goli pa ko koga

Stars -
Pevačica na svadbi u Staroj Pazovi pozvala goste da se poskidaju, „pa da vidimo ko će koga!”

Zanela se.Nada Topčagić bila je u svom elementu u subotu veče. Provodila se u Staroj Pazovi, na svadbi kod ćerke svojih kućnih prijatelja. Popila je koju, pa je još veselija bila. A svatovi su poželeli da im otpeva onu „Jutro je”. Prihvatila se Nada odmah mikrofona. Jedna pesma, pa druga, treća...

I kad su svi očekivali čuveni usklik: „Hajmo svi ručice gore”, Topčagićka ih je šokirala.- Ajde sad svi da se skinemo goli, pa da vidimo ko će koga! - poručila je pevačica uz smeh, i dodala da će se vratiti za pola sata, sat.Zbunjeni svatovi prvo su je u čudu gledali, ali ubrzo su se pribrali i nagradili je aplauzom. Nada je otišla i više se nije vratila.

Pozvali smo je da nam kaže kako se provela i otkuda poziv na skidanje, ali ona nije bila raspoložena za razgovor:- Molim? To nije tačno. Baš bih volela da čujem snimak kada to pričam. Kako sam ja popularna žena, pa to nema nigde - kazala je Nada i ljutito dodala:

- Išla sam kod prijatelja... Zašto vi zalazite u moju privatnost? To vas se ne tiče. Čuj, popila, pa naravno da sam popila, veselila sam se. Šta vas briga da li sam išla na svadbu ili ne!

(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track