Džej Lo se seli na Dedinje!

Luksuz za zvezdu

Džej Lo se seli na Dedinje!

Stars -
Dženifer Lopez pred koncert 20. novembra u Beogradu neće odsesti u hotelu, već u jednoj luksuznoj vili u elitnom naselju

Hoće svoj mir.Svetska muzička zvezda Dženifer Lopez tokom boravka u Beogradu iznajmiće neku od luksuznih vila na Dedinju, saznaje Kurir. U želji da izbegne preveliku medijsku pažnju pre spektakla u Beogradskoj areni, rešila je da se smesti u elitni deo srpske prestonice.

- Ona je navikla na pun komfor. Doputovaće privatnim avionom uz velike mere obezbeđenja, dok je za scensku opremu i ekipu predviđeno 30 kamiona i autobusa - otkriva dobro obavešten izvor i dodaje:

- Lopezova, koja je svojevremeno osigurala svoju zadnjicu na 27 miliona dolara, ne želi da se izlaže nikakvom riziku.Iz izvora bliskom PR timu Džej Lo potvrđeno je i pisanje Kurira da zvezda dovodi i Enrikea Iglesijasa!- Dženifer Lopez će nastupiti u Areni 20. novembra u okviru turneje „Dance Again“, a sa sobom dovodi i Enrikea Iglesijasa! On će u Beograd doputovati na dan koncerta, a već sutra ujutru odlazi - navodi se u saopštenju pres-službe organizatora, „Skaj mjuzika“.

Karte od 2.990 do 22.000 dinaraKarte za veliki spektakl 20. novembra puštene su u prodaju već u ponedeljak! One se mogu naći po cenama od 2.990 pa do 22.000 dinara, koliko će koštati mesto u VIP loži, a prodaju se na blagajnama Arene, Doma sindikata, TC „Ušće“, „Bilet servisa“, knjižara „Vulkan“ i „Laguna“, kao i u tržnom centru „Bazar“ u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track