(FOTO) SEĆATE SE PEVAČICE? Borila se sa kožnom bolešću, povukla se sa estrade, a ovako danas izgleda
Foto: Printskrin/Facebook

Promenila profesiju

(FOTO) SEĆATE SE PEVAČICE? Borila se sa kožnom bolešću, povukla se sa estrade, a ovako danas izgleda

Stars -

Pop pevačica Ksenija Mijatović još od detinjstva boluje od bolesti za koju medicina nema lek ni danas, a pre nekoliko godina se povukla sa estrade.

Oduvek je bila poznata po izuzetnom glasu, kul fazonu i pop muzici koju je pokušavala da progura devedesetih godina. Uspela je da se izbori za svoje mesto na našoj javnoju sceni ali je ipak odlučila da se povuče.

Profesionalno bavljenje muzikom je danas iza nje a posvetila se onom duhovnom.

Ksenija danas vodi radionice u kojima uči druge kako da zavole sebe i kako da prevaziđu teške životne situacije.

"Na svom putu traženja ličnih odgovora, susrela sam se sa raznim školama i tehnikama samopomoći, ali odgovore sam dobila onog trenutka kada sam se upoznala sa radom Lujze Hej. Danas sam licencirani trener programa "Izlečite svoj život" po principima upravo njene filozofije (filozofije Lujze Hej) i svoj glas koristim da ljudima, osim divnih pesama, prenesem i reči podrške, optimizma i vere, te poruku da je sva snaga u nama samima i da zaista možemo sve, samo ako to istinski želimo", objasnila je Ksenija.

Ona je takođe vrlo rada da pomogne mladima koji su se susreli sa neizlečivom bolešću kože - vitiligom. Ksenija i sama boluje od ove bolesti za koju je saznala još kao devojčica.

"Bolest depigmentacije kože za koju zvanična medicina nema lek ni danas, a ni odgovore na pitanja zašto i kako nastaje. Tokom svih ovih godina veliki broj ljudi, sa istim ili sličnim problemima, obratilo mi se za pomoć. Želeli su da prevaziđu svoje barijere i strahove, a ja sam se trudila da ih svojom pričom inspirišem. U meni su videli nekog čiji životni put ničim nije bio uzdrman, a to baš i nije bilo tako. Moj put do zvezda bio je dug. Ono najvažnije što sam shvatila kroz komunikaciju sa svim tim divnim ljudima je da svi nosimo neki bol duboko u sebi. Neko se lakše bori sa njim, neko teže… Ali, naposletku, svi želimo isto – da budemo voljeni i volimo, da imamo dobre međuljudske odnose i realizujemo sopstvene potencijale. Odavno već znam da ljude, osim svojim glasom, želim i mogu da inspirišem i svojim rečima", napisala je ona.

Ksenija je i danas vrlo lepa žena, koja je ostala dosledna svom stilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track