OVO SU NAJSKANDALOZNIJI SRPSKI RAZVODI: Njihove ljubavi su burno okončane
Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

Top 5 bračnih brodoloma

OVO SU NAJSKANDALOZNIJI SRPSKI RAZVODI: Njihove ljubavi su burno okončane

Stars -

Jedna od poslednjih informacija koja je uzburkala javnost jeste iznenadni razvod Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića. Ipak, oni nisu prvi koji su zbog bračnih problema mesecima bili interesantni medijima.

Slađa Delibašić i Đole Đogani

Slađa Delibašić i Đole Đogani, foto: Nemanja Pančić
Slađa Delibašić i Đole Đogani, foto: Nemanja Pančić

Brak Slađe i Đoleta važio je za najskladniji na estradi punih 10 godina, sve dok 2000. godine bivša pevačica Đogani Fantastika nije objavila da je podnela zahtev za razvod braka. Odmah su počela nagađanja oko razloga za njihov rastanak, a najglasniji su bili oni koji su tvrdili da je u pitanju prevara.

Mnogo godina kasnije ispostavilo se da je to bilo tačno, odnosno da je Đole tokom braka sa Slađom bio u šemi sa njihovom plesačicom Vesnom Trivić. Bivši supružnici u braku su dobili dve ćerke, Silviju i Marinelu, a denser je godinu dana nakon razvoda počeo da se zabavlja sa Vesnom, sa kojom sada ima dvoje dece, sina Adrijana i ćerku Lauru.

Slađa je 14 godina posle razvoda od Đoleta odlučila da okuša još jednom sreću u bračnim vodama kada se udala za Milana Pejovića, pripadnika žandarmerije. Međutim, ni sa njim nije imala sreće pa je brak pukao posle samo 10 meseci.

Jelena Karleuša i Bojan Karić

Jelena i Bojan Karić, foto: Dragan Kadić; Dragana Udovičić
Jelena i Bojan Karić, foto: Dragan Kadić; Dragana Udovičić

Jedan od najskandaloznijih razvoda na našoj estradi svakako je Jelene Karleuše i Bojana Karića. Posle skoro dve godine zabavljanja, njih dvoje su se 2004. venčali u Topčiderskoj crkvi i započeli zajednički život. Mada je sve delovalo kao iz bajke, njihova idila okončana je posle samo 3 meseca do tada neviđenim skandalom u Srbiji.

Kao grom iz vedra neba, tabloidi su objavili da je Karleuša uhvaćena u prevari sa telohraniteljem i to u džipu ispred njihove porodične kuće, što je pevačica odlučno demantovala. I Bojan i ona su o svemu tome neko vreme ćutali, da bi Jelena u jednoj emisiji priznala da je njihovom braku definitvno kraj ali i naglasila da i dalje voli Bojana.

"Neću da pričam o razvodu. Mogu samo da kažem da sam sve pesme na novom albumu Magija posvetila mom Bojanu", rekla je tada JK. Ubrzo posle razvoda, Jelena je upoznala Duška Tošića sa kojim ima dve ćerke Atinu i Niku, dok je njen bivši suprug u srećnom braku sa Mašom Nikolić i ima dvoje dece.

Vladimir Stojković i Bojana Rajić

Vladimir i Bojana Stojković, foto: Dado Đilas
Vladimir i Bojana Stojković, foto: Dado Đilas

Bojana i Vladimir su se upoznali na aerodromu 2006, godine, a posle tri godine zabavljanja rešili su da izgovore sudbonosno da. Kao kruna njihove ljubavi, manekenka i golman dobili su sina Lava 2011, godine. Nevolje u braku počele su odmah po rođenju naslednika, kada je Stojković prema pisanju medija u naletu besa i ljubomore pesnicama pretukao Bojanu.

Navodno, razlog za to je bio što je manekenka htela da se razvede od Vladimira pa je on zbog toga fizički nasrnuo na nju. Ipak, oni su se konačno razišli sudskim putem 2013. a Bojana je sve nesuglasice sa bvišim suprugom izgladila u međuvremenu i sada su u prijateljskim odnosima. Bivša manekenka udala se u julu 2015. godine za Branislava Đurđevića, a već u novembru rodila dečaka. Stojković se prošle godine oženio Valentinom Pupović sa kojom je pre nekoliko nedelja dobio sina.

Nina Radulović i Branislav Lečić

Nina i Branislav Lečić, foto: Story arhiva
Nina i Branislav Lečić, foto: Story arhiva

Kada se početkom 2010, godine saznalo da je proslavljeni glumac Branislav Lečić u vezi sa 31 godinom mlađom voditeljkom Ninom, malo ko je verovao da će njihova ljubav opstati. Ipak, oni su se iste godine u oktobru venčali a sledeće godine postali su roditelji sina Lava.

Romansa je trajala punih 6 godina, kada su počela nagađanja da njih dvoje već duže vreme nisu u ljubavi. Nina i Leka su rešili da se civilizovano rastanu, o čemu su javnost obavestili zajedničkim saopštenjem. Dok je Leka posvećen novim poslovnim podvizima i juri samo karijeru, Nina je ubrzo posle razvoda utehu pronašla u 6 godina mlađem teniseru, Filipu Krajinoviću.

Ali ni to nije bilo dugog veka, pa je Nina vezu okončala pre nekoliko nedelja posle čega je počela da se zabavlja sa pripadnikom crnogorske žandarmerije s kojim se poznaje dugo godina.

Dajana Paunović i Žika Jakšić

Dajana i Žika Jakšić, foto: Damir Dervišagić
Dajana i Žika Jakšić, foto: Damir Dervišagić

Na svadbenoj ceremoniji na kojoj su im kumovali Saša Popović i Suzana Jovanović 2010. godine, brak su sklopili Dajana i Žika Jakšić. Baš kao i u slučaju Nine i Leke, i tada je malo ko poverovao da će ljubav potrajati pošto je producent Granda 24 stariji od svoje supruge.

Ipak, oni su u braku bili punih sedam godina, u kom su dobili i sina Dušana koji je na svet došao 2012. godine. Sredinom februara ove godine Kurir je ekskluzivno objavio informaciju da se ovaj par razvodi što su oni posle samo nekoliko dana i potvrdili zajedničkim saopštenjem. Razlog zbog kojeg je njihova ljubav prestala još uvek nije otkriven, a Žika i Dajana su pri stavu da o tome za sada ćute.

POGLEDAJ TE BONUS VIDEO:

Kraj braka ih je skupo koštao: Ovo su najskuplji razvodi slavnih ličnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track