Ana Divac: Kad nekog volite, razdaljina nije bitna
Foto: Petar Đorđević

OTVORENO O SVIM ŽIVOTNIM BORBAMA

Ana Divac: Kad nekog volite, razdaljina nije bitna

Stars -

Supruga proslavljenog košarkaša Vlade Divca i suosnivač fondacije koja po njima nosi ime, Ana Divac, danas je ostvarena žena i majka koja svojim humanitarnim radom doprinosi da i druge porodice imaju podjednake šanse za stvaranje svoje sreće u kakvoj ona danas uživa, mada priznaje da taj put nije bio nimalo lak

Javnost u Srbiji upoznala je Ana Divac (50) pre gotovo tri decenije kao tadašnju izabranicu trofejnog sportiste Vlade Divca (49), koji je danas, nakon uspešne karijere, tim-menadžer košarkaškog kluba Sakramento iz NBA lige.

Tokom godina, ova dama izborila se da je upoznaju ne samo kao nečiju suprugu, već i kao ostvarenu ženu koja je kroz rad Fondacije Ana i Vlade Divac omogućila srećniju budućnost za više od 600.000 ljudi, a zahvaljujući donacijama tokom prethodnih 10 godina, koliko ova humanitarna fondacija postoji, prikupljeno je oko 13,5 miliona dolara.

Uz stvaranje karijere, Ana je odgajala troje dece, sinove Luku (24) i Matiju (22) i naslednicu Petru (18) koja je u njihov život došla nakon bombardovanja Srbije 1999. godine i ubrzo postala miljenica cele porodice. Iako se danas može pohvaliti da vodi veoma uzbudljiv život i sebi može mnogo toga da priušti, nije oduvek sve bilo lako.

U razgovoru za Story, Ana govori o tome kako izgleda njena svakodnevica, šta je najviše pogađa, ali i koliko je truda bilo potrebno da održi porodicu na okupu u današnje vreme kada su poljuljane najbitnije ljudske vrednosti. Kompletan tekst možete pročitati u jubiularnom 600. broju magazina Story koji je u prodaji od 17. marta.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ko kaže da PRAVA LjUBAV u svetu slavnih ne postoji? Ovih 5 parova odolelo je svim izazovima (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track