AMERIKA JE BRUJALA O SRPSKOJ MANEKENKI: Zavela je RIJALITI ZVEZDU i sada živi svoju BAJKU!
Foto: Printscreen/Instagram

Daleko od javnosti

AMERIKA JE BRUJALA O SRPSKOJ MANEKENKI: Zavela je RIJALITI ZVEZDU i sada živi svoju BAJKU!

Stars -

Srpska glumica i manekenka Ivana Božilović danas vodi miran porodični život, ali nekada se redovno pojavljivala u američkim tabloidima.

Naime, Ivana je udata za Endrua Fajerstouna, nekadašnjeg učesnika rijalitija "Neženja" i naslednika dinastije koja je vlasnik kompanije "Firestone".

Ivana je rođena u Beogradu, ali se kao mala preselila u Čikago, gde je započela manekensku, a potom i glumačku karijeru. Imala je manje uloge u romantičnim komedijama "Wedding Crashers" i "Van Vajlder".

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Često se pojavljivala u tabloidima zbog romanse, a kasnije i braka sa Endruom, koji je bio učesnik treće sezone rijalitija "Neženja" 2003. godine. U ovom rijalitiju, 25 takmičarki borilo se da osvoje Endruovo srce.

Pobedila je Džen Šeft, koju je Endru potom zaprosio. Planirali su venčanje, počeli su da žive zajedno u njegovom domu u Kaliforniji, ali su krajem godine raskinuli. Endru je javno krivio Džen za raskid, a javnost je bila na njegovoj strani.

Uživao je naklonost gledalaca i nakon rijalitija, a u julu 2008. oženio se sa Ivanom.Par danas ima troje dece - Adama (8), Anju (6) i Šejna (3).

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

Blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Gde su i šta rade zaboravljene rijaliti zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track