Najnovije vesti

MIRKO GLUMI OCA ŠIJANA: Nemci snimaju film o vođi surčinskog klana
Foto: Damir Dervišagić

Hit

MIRKO GLUMI OCA ŠIJANA: Nemci snimaju film o vođi surčinskog klana

Stars

MANGUP Sin kik-boksera i pevačice Goce Božinovske dobio ponudu da igra u filmu o Zoranovom burnom životu

Nemci planiraju da snime film o jednom od vođi „surčinskog klana“ Zoranu Šijanu, u kome će glavnu ulogu imati njegov sin Mirko Šijan, saznaje Kurir!

Nemački producenti smatraju da imaju dovoljno intrigantnih detalja za scenario za film, koji će govoriti o burnom životu srpskog kik-boksera, njegovoj povezanosti s kriminalcima, braku s jednom od najpopularnijih pevačica u tom trenutku Gocom Božinovskom i, na kraju, o njegovom ubistvu.- Goca se iznenadila kada su Nemci kontaktirali s njom. Pošto Mirko veoma liči na oca, producenti su im predložili da glavnu ulogu dobije mladi Šijan. S obzirom na to da Mirko nema glumačkog iskustva, planiraju da mu organizuju časove glume. Šijan je oduševljen idejom, ali on i mama Goca još nisu prelomili. Njihova odluka zavisi od toga na koji način će Zoran biti predstavljen u scenariju, jer im je to mnogo važnije od novca - kaže izvor blizak porodici Šijan.Pozvali smo Božinovsku da bismo proverili informacije, ali pevačica nije želela mnogo da otkriva.- Pregovori su u toku, pa ne bih ništa otkrivala - rekla nam je ljubazno Goca, dok Mirko nije odgovarao na naše pozive.

Nesuđeni glumacZORANA 1999. ZVALI U HOLIVUDZoran Šijan je 1999. godine dobio poziv od američkih režisera da se pojavi u filmu, ali ga to nije interesovalo. Ubrzo nakon toga izgubio je život.

NASTASSIA JANKOVIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Gledali ste ih bezbroj puta, a OVO vam je promaklo: Najveće greške u domaćim filmovima

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...