ĐANI U STRAHU OD ŽENE: Evo kakva ga kazna čeka, ako je opet prevari!
Foto: Dragan Kadić

Iskreno

ĐANI U STRAHU OD ŽENE: Evo kakva ga kazna čeka, ako je opet prevari!

Stars -

U jednom intervjuu Đani priča o dugovima, bakšišu, ali i o supruzi Slađi. On kaže da je ženu ranije varao, ali da više ne sme

Popularni folker Radiša Đani Trajković u poslednje vreme izaziva veliku pažnju javnosti, što zbog svojih izjava u medijima, što zbog koncerta.

U jednom intervjuu Đani priča o dugovima, bakšišu, ali i o supruzi Slađi. On kaže da je ženu ranije varao, ali da više ne sme jer će ga prebiti.

"Ne varam više, prestao sam. Sada sam se uozbiljio. Hoće da me prebije. Smirio sam se, a i omatorio sam. Imam 45 godina", kaže Đani. Iako supruga želi da ga ponekad postroji, on ipak za nju kaže sve najlepše.

"Prelepa je. Mi smo 22 godine u braku, imamo troje dece. Mi volimo da se šalimo. Funckcionišemo odlično i svakom bih poželeo da ima takvu suprugu i takav odnos sa suprugom", kaže folker. Đani ne krije da je bio u dugovima, a sa suprugom ima problem i kada je trošenje para u pitanju.

"Da imam pare, ne bih bio u dugovima? Ja sam boem, stvarno zarađujem, ali i trošim. Je*aće mi kevu žena, samo ako me savata negde. Niko nije hteo da me bije zbog dugova. Dug je dug. Kome sam dužan vratim. Nikada nisam imao problema", iskren je pevač, koji je napornim radom stigao tamo gde je danas.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Mučio sam se kroz život. Prvi album sam objavio 1997. Pevao sam kao klinac po kafanama i svadbama, ali bog me je malo pogledao. Sada sam spokojan. Miran", objašnjava pevač. Đani obećava publici da će se 8. aprila u Centru „Sava” na njegovom koncertu odlično provesti.

"No Đani, no parti! Biće to velika žurka, lepo druženje i dobre pesme. Jedna luda žurka sa dobrim gostima. Na početku će starački svi da sede, ali kada krene prva pesma, svi će da podignu ruke i pun gas. Gosti na koncertu će biti oni koji koji dobro pevaju i koji su popularni", kaže Trajković i objašnjava kako je došlo do toga da organizuje koncert.

"Žena me je nagovorila na koncert. Ja sam malo neodgovoran po tom pitanju. Ona je rekla da organizujem koncert i to se ispostavilo kao dobra ideja", iskren je folker. Iako na koncertu neće dobiti bakšiš, Đani ne krije od koga dobija najviše para.

"Vole me svi. Kod sportista uzimam najbolji bakšiš. Oni su pravi beomi. Imam dosta drugova koji me počaste, pravi boemi. Oni su normalni ljudi, tako se i ponašam sa njima", zaključuje Radiša. Kako se predsednička kampanja približila kraju, Đani je rado odgovorio na pitanje da li peva i političarima.

"Jesu me zvali političari da im pevam. Uvek prihvatim, pare su pare. Ja sam kako vetar duva. Sa svima sam dobar. Šta ću, gledam svoja posla. Menja se politika, menjaju se ljudi, a ti si pevač i gledaj svoja posla. Šta ću ja da razmišljam ko će da pobedi. Svi su najbolji", iskren je Trajković.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja