BANE ŽELI JOŠ DECE: Neću se zaustaviti dok ne dobijemo sina!
Foto: Damir Dervišagić

Proširenje porodice

BANE ŽELI JOŠ DECE: Neću se zaustaviti dok ne dobijemo sina!

Stars -

Neću stati dok ne napravim sina. Znate, kad se stvari nameste ikada se nađe prava osoba, sve dođe na svoje, kaže bane

Bane Janković proslavio se kao jedan od farmera, kada je taj rijaliti još bio u povoju i dok nije bio banalizovan, gradio je uspešnu manekensku karijeru, a onda se povukao i posvetio poslu, menadžer je jednog restorana u Beogradu.

Bane se prošle godine oženio dugogodišnjom devojkom Mirjanom, a pre nekoliko nedelja na svet je došla njihova ćerkica Melina.

"Bilo je i vreme i sve kockice su se poklopile. To je jedna velika promena u našim životima. Jedva čekamo da pratimo njeno odrastanje", rekao je Bane neposredno po izlasku iz porodilišta.

Na pitanje da li imaju u planu još dece jer ne bi trebalo praviti veliku razliku u godinama između dece, Bane se široko osmehnuo.

"Naravno da planiramo! Mirjana kaže da će biti i druga devojčica, a tek treći sin. Neću stati dok ne napravim sina. Znate, kad se stvari nameste ikada se nađe prava osoba, sve dođe na svoje. Jedina prava stvar za koju vredi živeti jesu porodica i deca", iskren je Bane.

Kako ćerke i očevi imaju neobjašnjivu i jaku vezu, bivši maneken je presrećan što je upravo prvo dete devojčica.

"Svestan sam koliko su očevi vezani za ćerke, ali verovatno ću biti još svesniji kad mi bude spavala na grudima i kad se malo naviknem", kaže.

(Pulsonline)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track