(FOTO) LEPE I BEZ SILIKONA: Ove pevačice nisu uradile nijednu estetsku operaciju
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Majka priroda

(FOTO) LEPE I BEZ SILIKONA: Ove pevačice nisu uradile nijednu estetsku operaciju

Stars -

Malo je pevačica sa domaće muzičke scene koje se mogu pohvaliti da je na njima sve prirodno i da nisu posećivale plastičara. Trend i potreba da se silikonima i hijaluronom popravi neki deo tela u Srbiji odelela je samo nekolicina pevačica kojima tako nešto nikada nije palo na pamet.

Milica Pavlović

Milica Pavlović, foto: Damir Dervišagić
Milica Pavlović, foto: Damir Dervišagić

Kada se par meseci pojavila u emisiji "Amidži" šou sa raskošnim dekolteom koji je u prvi plan izbacio njene bujne grudi, skoro svi su bili ubeđeni da je Milica Pavlović ugradila silikone. Pevačica je ubrzo demantovala da je posetila plastičnog hirurga i objasnila zbog čega su joj grudi porasle.

- Nisam ugradila silikone. Istina je da sam se ugojila i da je taj višak kilograma otišao baš na pravo mesto. To bi svaka devojka poželela, a ja sam eto bila takve sreće - rekla je kroz smeh Pavlovićeva.

Rada Manojlović

Rada Manojlović, foto: Dragan Kadić
Rada Manojlović, foto: Dragan Kadić

Otkako se pojavila na javnoj sceni, Rada Manojlović nije krila nezadovoljstvo svojim izgledom i još tada se zarekla da će promeniti nešto na sebi čim bude zaradila prvi veći honorar. To "nešto" bili su zubi koji su u njenom slučaju nepravilno izrasli, pa umesto da godinu ili dve nosi protezu, pevačica je ovaj problem rešila hirurškom intervencijom. I to je, za sada, jedino što je Rada promenila u svom izgleda. Za sve ostalo može se zahvaliti majki prirodi.

Bez estetske hirurgije i SKUPIH preparata: Evo kako (i zašto) najveće holivudske lepotice uvek izgledaju savršeno

Milica Todorović

Milica Todorović, foto: Prinsscreen Instagram
Milica Todorović, foto: Prinsscreen Instagram

Kao petnaestogišnja devojčica Milica Todorović pojavila se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" i za poslednjih 13 godina njen izgled se dosta promenio. Ali isključivo zahvljajući sazrevanju i odrastanju. Ona spada u malobrojne pevačice mlađe generacije koja baš ništa nije radila na sebi, kada su u pitanju estetske operacije.

Ana Kokić

Ana Kokić, foto: Aleksandar Jovanović
Ana Kokić, foto: Aleksandar Jovanović

Ana Kokić odmah na početku svoje karijere razrešila je dilemu da li su njene grudi prirodne ili ne. Pevačica je rekla da je imala sreću da joj poprsje bude srazmerno sa ostatkom tela i da nije imala potrebu da zbot goga posećuje plastičara. Ali zato to nije bio slučaj i sa usnama koje je Kokićeva povećala hijaluronom za nekoliko kubika.

Aleksandra Kovač

Aleksandra Kovač, foto: Dragan Kadić
Aleksandra Kovač, foto: Dragan Kadić

Poznata kantautorka Aleksandra Kovač definitivno nije pristala ulepšavanja uz pomoć estetske hirurgije. Mada, kada je ona u pitanju, za takvim potezima nikada nije ni imala potrebu. Rnb zvezda već godinama vredno trenira i vodi računa o svom izgledu koji je, složićete se, za svaku pohvalu.

Lena kovačević

Lena Kovačević, foto: Damir Dervišagić
Lena Kovačević, foto: Damir Dervišagić

Njen glavni i jedini adut je glas. Lena Kovačević očarala nas je svojom muzikom, a mnoge i prirodnim izgledom koji je prava retkost u današnje vreme, posebno među javnim ličnostima. Kako je i sama jednom prilikom rekla, Lena ne planira u skorije vreme ništa da menja na sebi.

Aleksandra Radović

Aleksandra Radović, foto: Instagram
Aleksandra Radović, foto: Instagram

Bivša članica žirija Pinkovih zvezda do sada je nekoliko puta menjala boju kosu, pa je zbog toga dobijala brojne komentare kako izgleda potpuno drugačije i transformisano. Njoj su takvi komplimenti očigledno prijali, pa nikada nije poželela da nešto drugo promeni na sebi.

I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja