KRISTIJANOV SESTRIĆ: Moj ujak izlazi iz zatvora za mesec dana i ulazi u Parove!
Foto: Damir

Za mesec dana

KRISTIJANOV SESTRIĆ: Moj ujak izlazi iz zatvora za mesec dana i ulazi u Parove!

Stars -

Za mesec dana trebalo bi da izađe i brani se sa slobode, i njegov plan je da uđe u Parove, kaže Kristijanov sestrić

Antonio Marković, sestrić Kristijana Golubovića, otkrio je da ćemo njegovog ujaka uskoro gledati na malim ekranima jer će za mesec dana biti pušten na slobodu.

Antonio je pozvan da zajedno sa Golubovićem uđe u rijaliti Parovi, mada ponudu još nije prihvatio. On dodaje i da Kristijan nije podneo zahtev za razvod braka jer mu žena Ivana navodno ne dozvoljava da viđa ćerku.

“Nije tačno da se Kristijan razvodi, kad god može Ivana dolazi kod njega u posetu i dovodi ćerku Veru. Naravno da postoje varnice i svađe kao i u svakom braku. Oni ponekad imaju probleme, ali sada su u sasvim normalnim odnosima. Pričalo se da se razvode jer Kristijan nema novca da im šalje, ali to su nebuloze. Kada je krenuo na odsluženje kazne, on im je ostavio dovoljno. Uostalom, Ivanini roditelji prilično su imućni, tako da nisu ni gladne ni žedne. Jedan period nismo viđali Veru jer moja mama nije bila u dobrim odnosima sa Ivanom, njih dve se ne slažu baš sjajno”, priznaje Antonio, i demantuje navode da Kristijan ima još šest godina kazne.

“Za mesec dana trebalo bi da izađe i brani se sa slobode, i njegov plan je da uđe u Parove iako se Ivana ne slaže sa tim. Cilj mu je da pokaže sebe u pravom svetlu jer na Farmi to nije uspeo od zlih ljudi, mada je psihički izuzetno jak.”

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

(Svet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track