SEVERINA UŽIVA: Svekar brine da se ne razbolim!
Foto: Damir Dervišagić

Progovorila o trudnoći

SEVERINA UŽIVA: Svekar brine da se ne razbolim!

Stars -

Imam veliku podršku muža, zajedno diskutujemo o pesmama i toliko se zanesemo da nam je Igorov otac Dragan rekao da ćemo se razboleti, rekla je pevačica

Najpoznatija trudnica u regionu Severina Kojić otkrila je da njen svekar Dragan Kojić Keba zabrinut za njeno zdravlje!Kada je saznala da je u drugom stanju, Seve je odlučila da manje nastupa po diskotekama, pa će narednih meseci raditi samo veće koncerte. Pevačica je u intervjuu za hrvatski Stori rekla da joj taj lagani tempo trenutno prija, pogotovo što sada ima dovoljno vremena da se posveti najbližima i da s mužem Igorom preslušava pesme za svoj novi album. Toliko je posvećena tome da je zabrinula svekra Kebu!

- Uživam u porodičnom životu, sa svojim sinom i suprugom. Imam veliku podršku supruga, koji, između ostalog, ima izvanredan osećaj za muziku, pa zajedno diskutujemo o pesmama koje slušam već godinu i po, a naći će se na novom albumu. Toliko se zanesemo da nam je Igorov otac Dragan rekao da ćemo se razboleti od slušanja pesama - ispričala je Severina.O trudnoći nije htela mnogo da govori, ali je priznala da je srećna.- Moja godina je bila odlična, majčinska, porodična, prijateljska, ljubavna, putujuća, koncertna... Pamtim samo lepe događaje i dobre ljude - izjavila je pevačica.

TurnejaDOČEKUJE SNAJKU U AMERICIKeba je na američkoj turneji. Pevač će dočekati snajku u Americi, gde je očekuju koncerti u Čikagu i Las Vegasu. Keba je juče pozirao pored putokaza za Blu Dajmond u Nevadi.- U pravo vreme i na pravom mestu - napisao je Kojić pored slike, a Seve mu je poželela sreću.

I. E.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVI BRUJE O NJENOJ TRUDNOĆI:Evo kako je Severina snimila OTROV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track