SEKU IZBORI NE ZANIMAJU: Nisam glasala, niti me to zanima!
Foto: Instagram Printscreen

Ima svoje brige

SEKU IZBORI NE ZANIMAJU: Nisam glasala, niti me to zanima!

Stars -

Folk pevačica Svetlana Aleksić nakon medijske pauze vratila se na velika vrata. Nova pesma „Evo” za samo četiri dana ima dva miliona pregleda na Jutjubu, a ona je zarad promocije novog albuma dovela liniju do savršenstva.

Trenutno je, kako kaže, zanima samo sin Jakov, a o proteklim izborima, što je najakutelnija tema zemlji, ni ne razmišlja.

"Nisam izlazila na izbore. Ja nisam taj lik, totalno sam apolitična. Videla sam da mladi ljudi, studenti, izlaze na proteste i da žele mnogo bolje nego što je sada. Njih razumem i podržavam. Ipak, muziku i politiku ne treba mešati. Ne zanima me to, a ne znam ni kad su bili izbori", rekla je kroz osmeh Aleksićeva, a onda se ipak setila da je imala nešto važnije dan pred biranje predsednika.

"Zapravo, znam da je moja reklama za album trebalo je da izađe dan pre izbora, iako su me svi savetovali da ne objavljujem najavu tada jer su svi usresređeni na izbore, ja sam rekla: „Ma šta me briga za izbore, puštaj mi reklamu.” Bitno je da znam ko je predsednik i ko su ministri, ali nemoj da me ispituješ sad to", nasmejala se folk zvezda.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

IZAŠLA PUNIH RUKU: Seka opustošila butik zbog sina

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track