Najnovije vesti

ODUŠEVILA FANOVE U OVOJ ZEMLJI: Neda Ukraden održala fenomenalan KONCERT u rumunskoj Filharmoniji!
Foto: Promo

Svetska, a naša

ODUŠEVILA FANOVE U OVOJ ZEMLJI: Neda Ukraden održala fenomenalan KONCERT u rumunskoj Filharmoniji!

Stars

Pop diva Neda Ukraden uporedo sa pripremama za solistički koncert u Sava Centru 19. maja, vredno radi u čitavom regionu.

Dva poslednja koncerta održala je u susednoj Rumuniji i to u Temišvaru i gradu Oradea, uverivši se po ko zna koji put koliko poštovalaca i istinskih fanova ima u ovoj zemlji.

 

Promo
Promo

Vratila se sa brojnim buketima cveća, ali i sa predivnim utiscima.
Promo
Promo

"Pre koncerta u Temišvaru, dan ranije održala sam koncert u Oradei, koji je upriličen za vlasnike rumunskog muzičkog kanala "Nacional TV" braću Micula. Nastupila sam sa nekoliko njihovih najvećih zvezda starije i mlađe generacije - bili su tu Andra, najveća rumunska zvezda, ali i  čuvena Korina Kiriak, izuzetno cenjena i popularna pevačica rumunske scene koja mene obožava", rekla nam je pevačica koja je dan ranije nastupila u Filharmoniji u Temišvaru, kojom prilikom je dočekana kao svetska zvezda uz sve počasti i uvažavanje.
Promo
Promo

Da podsetimo, Neda priprema dve nove pesme kojima će iznaditi publiku u čitavom regionu, a premijerno će ih izvesti na jubilarnom koncertu "Mojih prvih 50" u Sava centru 19. maja kao njen poklon publici za podršku koju dobija  tokom svoje blistave karijere duge pet decenija.
Promo
Promo

Bonus video:

Promo

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...