Najnovije vesti

UPALA IM POLICIJA USRED SNIMANJA SPOTA: Rasta jedva izbegao hapšenje u Dubaiju!
Foto: Damir Dervišagić

Za dlaku

UPALA IM POLICIJA USRED SNIMANJA SPOTA: Rasta jedva izbegao hapšenje u Dubaiju!

Stars

Boravak u Dubaiju za popularnog repera Stefana Đurića Rastu, nedavno je mogao veoma loše da se završi jer je imao neprijatan susret sa njihovom policijom.

Naime, Rasta je pre odlaska na američku turneju boravio u gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata gde je za svog mladog kolegu, novopečenog repera Marina radio spot i pesmu.

Kako izvor navodi, Rasta je rešio da vidi, ali i snimi sve atraktivne lokacije u Dubaiju. Ipak, tokom snimanja spota nekoliko stvari pošlo je po zlu.

"Želeli smo da za Marinov novi spot uradimo odlične snimke. Ideja je bila da se popnemo na vrh jednog od najvećih hotela u Dubaiju. Pokušali smo, ali smo shvatili da bi to bilo opasno, jer se upalio kompletan sigurnosni sistem", ističe Rasta, kome se zbog paljenja alarma u ovoj zgradi na ekranizaciju spota pojavila i tamošnja policija.

Osim što promoviše svoj album "Indigo", Rasta je rešio da predstavi još jedan projekat na kojem je po svemu sudeći temeljno radio.

"Već dugo radim na oformljavanju svog Balkan-tona. Svoj zvuk već dugo stvaram sa dosta poznatih izvođača, ali su mi i mladi ljudi izuzetno bitni. Zbog toga sam se odlučio da sarađujem sa Marinom. On je svakako tu da upotpuni moju ideju o Balkan-tonu i izvođačima iz regiona, jer dolazi iz Hrvatske", rekao je Rasta, a o opasnim scenama dodaje da je svakako sve rizik, pa i pokušaj da se nešto uradi bez određene dozvole.

Poznati reper zaključio je da se u Dubaiju sve dobro završilo i pored toga što je u datom momentu intervenisala tamošnja policija.

(Pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DOK ANA ODRŽAVA TRUDNOĆU U BEOGRADU: Pogledajte šta Rasta radi u Americi!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...