SEKA ZAPUŠILA USTA ZLIM JEZICIMA: Napali je zbog reklama na Instagramu, a ona im BRUTALNO ODGOVORILA
Foto: Printskrin/Instagram

Neće više da ćuti

SEKA ZAPUŠILA USTA ZLIM JEZICIMA: Napali je zbog reklama na Instagramu, a ona im BRUTALNO ODGOVORILA

Stars -

Pevačica Seka Aleksić od rođenja sina Jakova neprestano dobija brojne poklone, kojima se redovno hvali na društvenim mrežama, a mnogi je zbog toga napadaju. Pevačica je konačno rešila da odgovori i zapui usta svima.

Naime, mnogima smeta što Seka na svom Instagram nalogu često reklamira bebi opremu, kozmetiku, suplemente, garderobu i još što šta, zbog čega su krenule glasine da živi na kompenz. Međutim, pevačica se na ovakve zlonamerne glasine ne obazire.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Pisalo se svašta. Kada su u pitanju javne ličnosti, ljudi ne shvataju da recimo ja, konkretno, na svojim profilima hvalim ljude čije proizvode koristim. Ne mogu pohvaliti nekog, ako ne znam da je to nešto dobro. S druge strane, postoji marketing kojim se bavi PR služba", objašnjava Seka i dodaje:

"Meni toliko poklona stiže da ja ne mogu da ih otvorim u toku dana. Ako to znači novinama koje su napisale, daću im poklone. Sve te poklone koje smo dobili ja i moj sin poklonili smo deci kojoj je to neophodno i samo neka šalju ljudi, sve ću to pokloniti. Kada bi svi to radili bolje bismo živeli, a manje bismo bili zlobni", rekla je humana pevačica i "zapušila usta" zlonamernim korisnicima Instagrama.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

IZAŠLA PUNIH RUKU: Seka opustošila butik zbog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track