LUKASOV KONCERT IZAZVAO HAOS: Vernici mu čitali MOLITVU, dojava o BOMBI ispraznila halu!
Foto: Damir Dervišagić

Pometnja

LUKASOV KONCERT IZAZVAO HAOS: Vernici mu čitali MOLITVU, dojava o BOMBI ispraznila halu!

Stars -

Koncert Ace Lukasa, koji je održan 14. aprila, na Veliki petak u Loznici izazvao je burne reakcije vernika koji obeležavaju ovaj hrišćanski praznik.

Svi posetioci koncerta Ace Lukasa morali su da budu evakuisani, zbog lažne da je u hali postavljena bomba.

Lukasov koncert je na plakatima najavljen kao "Velika preduskršnja žurka", međutim vernici su ovim potezom bili izrevoltirani.

Krenule su polemike i različita tumačenja onih koji su bili na žurci i onih koji su to smatrali neprikladnim za taj dan. Vernici koji su se oglasili na Fejsbuk stranici kažu da je njihova reakcija bila usmerena pre svega na poziv za koncert u kojem se pominje Vaskrs.

LAŽNA DOJAVA BOMBE

Koliku je buru podigao Lukasov koncert na ovaj dan najbolje govori i to što je, oko sat posle ponoći, dok je Lukas nastupao, dojavljeno da je u hali postavljena bomba! Pevač je izašao na scenu posle ponoći, oko pola jedan u subotu. Sala je bila prepuna i posetioci su se veselili, a posle samo 45 minuta koncert je prekinut i svi su morali da napuste prostor, jer je policiji stigla anonimna dojava da je u sali postavljena bomba. Policija, kojoj je i upućena dojava, pregledala je salu i ubrzo ustanovila da je dojava lažna, a Lukas je oko dva sata iza ponoći nastavio da peva.

"Digla se nepotrebna prašina oko koncerta, iako su slične programe organizovali i u drugim gradovima. Niko nas ništa nije pitao pre koncerta niti je neko sugerisao zbog tog datuma, a, uostalom, koncert je počeo tek posle ponoći. Na žalost, imali smo lažnu dojavu o postavljenoj bombi, ali je policija brzo utvrdila da nema opasnosti i koncert je nastavljen u najboljem redu", kažu organizatori.

Lukas se još nije oglašavao povodom drame koju je izazvao njegov koncert na Veliki petak.

Blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Aca Lukas poludeo što mu je pauk podigao auto! Pogledajte kako preti i psuje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track