Jelena Petković: Bila sam ošamućena, sada je sve odlično
Foto: Luka Šarac

Radost zbog dolaska prinove

Jelena Petković: Bila sam ošamućena, sada je sve odlično

Stars -

Voditeljka Jelena Petković porodila se petog aprila i na svet donela svoje prvo dete, naslednicu kojoj je dala ime Maša, a po izlasku iz porodilišta kaže da ona i njen partner Nikola Đunisijević neizmerno uživaju u prvim danima roditeljstva

Šarmantna voditeljka televizije Happy Jelena Petković (42) u sredu, 5. aprila, nekoliko minuta pre ponoći u porodilištu u Višegradskoj na svet je donela svoje prvo dete. Devojčica je na svet došla carskim rezom, a porođaj je protekao u najboljem redu.

Već u subotu, u prepodnevnim časovima, mama i beba napustile su porodilište i došle kući, gde ih je sačekao ponosni otac Nikola Đunisijević (43). Devojčica je od prvog trena osvojila srca svojih roditelja.

- Porođaj je odlično prošao. Bila sam malo ošamućena posle anestezije, ali sada je sve odlično. Maša je slatka kao med, dugačka je 56 centimetara, čak je duža nego ostale devojčice, dok je po rođenju bila teška tri i po kilograma – kaže Jelena za Story.

Piše: Maja Jovanović

Foto: Luka Šarac

Uz ovo izdanje svi čitaoci dobijaju Coca-Cola kuvar sa najlepšim prazničnim receptima. Novi, 604. broj magazina Story u prodaji je od petka, 14. aprila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track