Najnovije vesti

(FOTO) OVIM SE BAVI VEĆ 15 GODINA: Marija Egelja ima neverovatan talenat!
Foto: Printscreen/ Instagram

Ljubav prema igri

(FOTO) OVIM SE BAVI VEĆ 15 GODINA: Marija Egelja ima neverovatan talenat!

Stars
00:00h

Lepa voditeljka Marija Egelja, kojoj uz pomoć neosporne harizme i blistavog osmeha polazi za rukom da sa milionskim auditorijom podeli i one ne tako lepe informacije o vremenskim uslovima, već godinama unazad informiše domaću javnost o tome kakvo nas vreme očekuje.

Iako se čini da njena ljubav prema televiziji traje najduže od svih, Marija je otkrila da je od svoje desete godine aktivni član Kulturno-umetničkog društva "Lazar Hrebeljanović", kao i da od malih nogu gaji ljubav prema igri i srpskoj tradiciji.

"Vrlo sam srećna zbog toga što je to obeležilo veći deo mog života, jer sam pored narodnih igara i pesama, upoznala divne ljude, ali i brojne evropske gradove tokom naših turneja", rekla je Marija i otkrila razloge zbog kojih ljubav prema narodnim igrama i dalje traje.

"Folkor je za mene spoj negovanja i očuvanja narodne tradicije kroz korake, koncerte i putovanja, ali i asocijacija za smeh i prijateljstvo. Petnaest godina nepekidnog treniranja i igranja za mene je bilo veliko zadovoljstvo. Poslednje dve godine moja prva generacija KUD-a "Lazar Hrebeljanović" samo povremeno nastupa, zbog brojnih obaveza, ali sa istim žarom u nogama i srcu", otkrila nam je Marija.

(Pink)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...