NADA TOPČAGIĆ PRIZNALA: Evo zašto sam se KRILA po kući od Miloša Bojanića!
Foto: Dragan Kadić

Otvorila dušu

NADA TOPČAGIĆ PRIZNALA: Evo zašto sam se KRILA po kući od Miloša Bojanića!

Stars -

Nada Topčagić rešila je da se povuče sa estradne scene.

Nedavno je pevačica gostovala u jednoj emisiji i, kako kaže, to je njeno poslednje javno eksponiranje. Žali i tuguje za prošlim vremenima, a novim neće i ne želi da se prilagodi.

"Tog divnog vremena više nema i nikad se neće vratiti. Živeli smo život koji mladi nikada neće upoznati i mnogo sam tužna zbog toga. Sad me svi živi šikaniraju, nema više poštovanja, to ne postoji. Sve je otišlo u haos i ja vidim jednu propast i kataklizmu", kaže Nada.

NADIN MUŽ U BOLNICI: Primljen sa temperaturom 40, groznicom, krvarenjem iz nosa

Ako se Saša Popović skine, da li biste mu došli u emisiju?

"Sad će svi biti goli, i to je to. Saša Popović još samo bokserice da obuče i da vodi program, to bi mu dobro stajalo. Ne treba mu ni majica, samo gaćice. Ma više ništa ne šokira ljude, danas ništa nije sramota, sve je normalno… Ali mislim da bi super izgledao u boksericama", priznala je Nada.

Dragan Kadić
Dragan Kadić

Pričalo se da ćete ući u Parove?

"Ma kakav rijaliti, ne bih tamo ušla ni za živu glavu. Jel vi vidite šta su uradili ti rijalitiji, to je bre sekta! Kako može jedna devojka da kaže: “Šta te boli ona stvar ako imam seks pred kamerama?“ Strašno! To je stvarno dno dna. Mene bi bilo sramota i da gostujem sa onakvim profilom ljudi. Ma ne mogu da verujem šta je u prvom planu na televiziji. Sve je dno, pa i estrada, preko glave mi je estrade, zato se i povlačim", izjavila je Topčagićeva.

Šta Vam zapravo sad smeta pošto te kolege i dalje rade?

"Ja sam svoju karijeru započela zakopčana do grla. Snimala sam spot za pesmu “Jutro je”, sećam se ko juče da je bilo, kod Brankovog mosta. Bio mi je samo malo otkopčan sako i šminkerka Olja me je upozorila da ga zatvorim skroz, ali nije mi bilo jasno zbog čega. Onda mi je objasnila da RTS neće prihvatiti spot ako je otkopčan sako. I onda, idemo sve iz početka, daj špenadle, zakopčavaj se. Ja sam morala da pitam da li smem da raširim ruke da se malo vidi neko udubljenje, a ne grudi, rekli su da ne može ni to. A danas ne možeš da uspeš ako se ne skineš i ne simuliraš seks na sceni", rekla je ona.

Jel Vam dolaze kolege u kuću na moru?

"Više ne dolaze, to je bilo nekad, kada smo se okupljali. Miloš Bojanić ima kuću blizu mene i on je često dolazio, ali umeo je da bude mnogo dosadan i da davi. I onda, kad on zvoni na vrata, ja se sakrijem da me ne vidi. Neću da mu otvorim jer me udavi koliko je dosadan. Ja mu lepo kažem: “Ja kod tebe nikad nisam bila, a ti kod mene dolaziš tri puta dnevno“. Sad je dole pusto, a nekada je bilo zanimljivo. Pokojna Usnija često je dolazila kod mene i Zahar takođe", izjavila je pevačica.

Nemanja Pančić
Nemanja Pančić

Svet/ Katarina Lekić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track