AMBASADA SRBIJE IPAK ZOVE TIJANU: Svrati na kafu u ponedeljak!

Posle Kurirovog pisanja

AMBASADA SRBIJE IPAK ZOVE TIJANU: Svrati na kafu u ponedeljak!

Stars -

Predstavnici Srbije na Pesmi Evrovizije na kraju dobili poziv od naših diplomata u Ukrajini, ali poseta će biti čisto formalna, bez velikog prijema i organizovane promocije

Evrovizijski tim konačno je pozvan u Ambasadu Srbije u Kijevu, i to tek nakon pisanja Kurira kako naša diplomatija potpuno ignoriše srpsku muzičku reprezentaciju!Kurir je juče objavio vest da je ambasador Srbije u Ukrajini Rade Bulatović ladno uzeo odmor baš u vreme održavanja najvećeg muzičkog evropskog festivala, pa je Tijana Bogićević ostala bez zvanične podrške u gradu domaćinu Pesme Evrovizije. Posle našeg teksta iz ambasade je ekspresno stigao poziv na druženje.

- Rekli su nam da dođemo u ponedeljak. Dakle, opet nije reč o nekom prijemu gde bismo ugostili i predstavnike ostalih zemalja, kao i medije, već, eto, samo ćemo doći u jednu protokolarnu posetu. Naravno, sve će proći bez ambasadora Bulatovića, koji je na odmoru do 10. maja - rekao je za Kurir član srpske delegacije na Evroviziji.

Iz Ministarstva inostranih poslova Srbije ni juče nije stigao odgovor na naše pitanje o odlasku Radeta Bulatovića na odmor usred Pesme Evrovizije. Pitanje smo im uputili mejlom u četvrtak oko podne. Srbija na Evroviziji nastupa u drugom polufinalu, 11. maja. Možda ambasador tada bude u publici.

Druga proba kao da sve učesnice imaju istog stilistuBELO, OKO MENE SVE JE BELO!Tijana Bogićević juče je imala drugu probu za polufinale, a održala ju je u toaleti koju će nositi na nastupu.Tijana će „In Too Deep“ pevati u beloj prozirnoj haljini, a i plesač će biti u belom. Izgleda da je srpski kreativni tim išao na kartu jednostavnosti i svedenosti, ali ta ideja je većini zemalja učesnica bila na pameti! Skoro svaka druga takmičarka Evrosonga biće u beloj haljini, a taj detalj bio je upečatljiv tokom jučerašnje probe. Osim Srbije, „na belom“ su predstavnice Malte, Poljske, Islanda, Grčke i Belgije!Mnoge komentatore zabolela je glava od tolike beline, pa su se i šalili da ih ne mogu razlikovati.

BRUKA: Tijana bez podrške ambasade Srbije na Evroviziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track