TAMARA ĐURIĆ SE OPORAVLJA: Jedva izvukla živu glavu!
Foto: Ilustracija

Napredak

TAMARA ĐURIĆ SE OPORAVLJA: Jedva izvukla živu glavu!

Stars -

Tamarino stanje je konačno stabilno. Ona više nije životno ugrožena. Terapija koju je poslednjih dana primala urodila je plodom

Tamara Đurić se polako, ali sigurno oporavlja na Vojnomedicinskoj akademiji, gde poslednje tri nedelje leži zbog komplikacija nastalih usled ubrizgavanja hidrofilnog gela u zadnjicu.Lekari koji su zbog bivše farmerke, starlete i pevačice doputovali iz Brazila i Amerike usaglasili su se sa eminentnim stručnjacima s VMA da operacija više nije neophodna.

- Tamarino stanje je konačno stabilno. Ona više nije životno ugrožena. Terapija koju je poslednjih dana primala urodila je plodom, pa su se estetski hirurzi iz zemlje i inostranstva složili da je najbolje da se akvafiler iz njene zadnjice izbaci drenažom, masažom i čišćenjem. Budući da je Đurićeva izgubila mnogo krvi, jer su joj iz centralne vene na vratu rađene analize, lekari su odustali od operacije i objasnili joj da ako misli da se oporavi što pre, mora da popravi ishranu - priča naš izvor blizak starleti.

Ide nabolje... Ispiranje akva-filera pokazalo se kao dobro rešenje
Ide nabolje... Ispiranje akva-filera pokazalo se kao dobro rešenje

Ali to nije sve. Stručnjaci iz Amerike i Brazila su, nakon detaljne analize Tamarinog života i rada, naložili da svoje navike promeni iz korena.- Narednih godinu dana Tamara mora da zaboravi na stari način života: na alkohol, duvan i ludovanje do zore po noćnim klubovima. Ona mora da povrati imunitet, strogo da miruje i vodi uredniji način života. Preporučili su joj da bolnicu napusti tek kad bude mogla sama da stoji na nogama - završava naš izvor.Tamara Đurić juče nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Lj. Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VRELA I GOLA U PENI: Tamara Đurić objavila snimak na kom VODI LJUBAV sa novim dečkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track