400 EMISIJA VEČE SA IVANOM IVANOVIĆEM Ivanovo prisećanje: Nole, mrš  u p...u materinu!
Foto: Aleksandar Krstović

Jubilej Ivanović se prisetio nezgode s teniserom

400 EMISIJA VEČE SA IVANOM IVANOVIĆEM Ivanovo prisećanje: Nole, mrš u p...u materinu!

Stars -

Popularni voditelj opsovao Đokovića jer nije prepoznao njegov glas s druge strane žice. Novak mi je oprostio jer nije zlopamtilo, kaže Ivan

Ivan Ivanović proslavio je u petak 400. emisiju „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, u kojoj je prepričavao razne anegdote iz svog šoua. Najveći peh koji je popularni voditelj doživeo bio je kada je opsovao Novaka Đokovića.

- Zvao sam ga kada je Srbija postala prvak sveta u tenisu i rečeno mi je da mora odmah da otputuje i da će se on meni javiti. Jedan dan mi je zazvonio telefon, bio je nepoznat broj. Ja sam se javio, a čovek s druge strane mi se predstavio kao Jovan Krkobabić.

Naravno, mislio sam da je neko dokon i rekao: More, mrš u pi*ku materinu, bre! Kad sam to izgovorio, Nole se predstavio, a ja sam hteo da se izbodem od muke. Normalno, izvinio sam se, a on nije zlopamtilo. Oprostio mi je i, naravno, bio je gost u mojoj emisiji - rekao je Ivan.

Voditelju će zauvek ostati u pamćenju i nezgoda sa Milutinom Mrkonjićem, koji ga je vređao.- Ana Bekuta je jednom prilikom bila moj gost i došla je u pratnji Mrke. On mi je vikao: „Pederu mali, pederu mali“, a onda se okrenuo i zakačio kabl. Pao je i polomio nos! Rekao sam mu samo: Sam si tražio. Posle je još jednom pao, ali su ga zadržali gelenderi - rekao je Ivanović kroz smeh.Naravno, veliki jubilej nije mogao da prođe bez pominjanja Jelene Karleuše, koju voditelj je u svojim emisijama gotovo uvek sočno isproziva.- Verovatno ste svi čuli da je Jelena Karleuša operisana. I sad mislite da ću ja nešto loše da kažem, ali neću. Ja joj želim brz oporavak. Da brzo ozdraviš, da se vratiš na scenu, pa da nastavimo po starom, srce - rekao je Ivanović i dobio gromoglasan aplauz od svoje verne publike.

Hitna pomoćZAMALO DA UMREM U EMISIJI!Kada je kod Ivana gostovao Džon Čalis, čuveni Bojsi iz „Mućki“, voditelju je pozlilo.- Mislili su da neću preživeti, bilo je napeto. Nisam mogao da udahnem, ali sam osetio dobru energiju sa Džonom i zacrtao sam sebi da ću izdržati do prvih reklama. Dok je išao neki prilog, ja sam režiji rekao da zovu Hitnu pomoć. Pričao sam s njim dok lekari nisu stigli. Iza zavese su mi dali dve-tri injekcije i brzo sam se vratio da nastavim razgovor - rekao je voditelj.

N. Janković - J. C. StuparušićFoto: Aleksandar Krstović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DIPLOMIRAO NA PRAVNOM: Ivan Ivanović piški u wc za profesore!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track