SORAJI OTAC OTKRIO VELIKU TAJNU: Saznala da ima polubrata u Hrvatskoj, a evo čim se bavi...
Foto: Damir Dervišagić

Rasplakala se

SORAJI OTAC OTKRIO VELIKU TAJNU: Saznala da ima polubrata u Hrvatskoj, a evo čim se bavi...

Stars -

Starleta Soraja Vučelić donedavno nije znala da ima polubrata u Hrvatskoj!

Kada joj je otac nedavno priznao da nije jedinica, ona se od sreće rasplakala. Istog trenutka, pozvala je brata M. V. mobilnim telefonom i ugovorila susret.

Kako saznajemo, njen polubrat nedavno je proslavio punolestvo i igra za jedan košarkaški tim u Hrvatskoj. Iako u početku nije želela da priča o našim saznanjima, Soraja je odlučila da otvori dušu.

"Iako sam oduvek želela da imam brata, otac mi nije rekao da zapravo tamo negde u Hrvatskoj živi moj polubrat. Nismo imali priliku da se upoznamo, sve do pre nekoliko nedelja, kada sam se s njim čula telefonom. To mi je polubrat po ocu, ima 18 godina i živi u Zadru, tamo igra košarku. Rekao mi je da je odličan đak i da planira da upiše fakultet. Ponosna sam, iako ga još nisam srela. Kada mi je tata nedavno priznao da M. V. postoji i da želi da se upoznamo, bila sam presrećna. Oduvek sam želela da imam brata. Kada sam imala svega tri-četiri godine, stalno sam tražila brata. Dogovorili smo se da on za nekoliko nedelja, kada mu se završi košarkaška sezona, dođe u Srbiju", uz osmeh priča Soraja, koja ne želi da otkriva njegov identitet jer on nije javna ličnost i ne želi da se povlači po medijima.

"Veoma je uspešan košarkaš, ali nije od onih koji imaju profile na društvenim mrežama, pa da sve postavlja tamo i tako troši život. Potpuna je suprotnost od današnjih momaka. Kada smo se čuli, rekao mi je da sve zna o meni, čita sve što izlazi", kaže Soraja, ne toliko zadovoljna što ju je brat upoznao putem žute štampe.

"Jedva čekam da se upoznamo, spremila sam neka iznenađenja za njega, verujem da će mu se dopasti. Neću da otkrivam o čemu se radi jer će pročitati i ovaj tekst. Želim da budem sestra koja ugađa bratu. Treba da nadoknadimo sve ono što smo propustili za sve ove godina koliko se nismo znali, niti slutili da imamo jedno drugo. Mojoj sreći nema kraja, ali i nestrpljenju da ga vidim, da razgovaramo i provedemo vreme zajedno", ističe Vučelićeva.

Alo T. Veličković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VOLIM MOJU BRESKVICU: Soraja se pravda da nije ugradila silikone u guzu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track