HOLIVUDE, EVE ME: Nataša Kojić Taša u popularnoj američkoj emisiji
Foto: Printscreen

Druže, probuši kašiku

HOLIVUDE, EVE ME: Nataša Kojić Taša u popularnoj američkoj emisiji

Stars -

Kebina ćerka u „Šouu Roberta Irvina“ pomogla drugaru da izgubi višak kilograma

Nataša Kojić Taša, ćerka Dragana Kojića Kebe, gostovala je u popularnoj američkoj emisiji!Pevačica se pojavila u „Šouu Roberta Irvina“, u kom gosti pričaju o preljubi, rešavaju svađe s komšijama i prijateljima, otkrivaju porodici svoje najmračnije tajne... Nataša je pre više od dva meseca poželela da pomogne gojaznom prijatelju Tomiju da smrša, pa se obratila popularnom voditelju.- On zna da sam ja veoma oštra i da nemam dlake na jeziku, pogotovo prema prijateljima. On je divna osoba, anđeo, pravi prijatelj koji je uvek tu za mene. Pomogla sam mu da izgubi nekoliko kilograma. Rekao mi je: „O bože, konačno mogu da vidim svoja stopala.“ Bio je mnogo srećan. Ne želim da kažem da sada nije srećan, ali može da bude srećniji - rekla je Kojićka.

Nakon što ga je javno podstakla da još smrša, Tašin drug se tome predao i zajedno s njom će u novoj epizodi pokazati svoj novi izgled.- S obzirom na to da je drugi put u emisiji, pretpostavljam da je smršao, ali hajde da vidimo - rekla je Nataša, a onda se pojavio Tomi i sve oduševio.- Smešna emisija. Niko nije normalan i to je OK. Tomi legenda - napisala je Kebina ćerka na Instagramu.

SvestranaPEVA, GLUMI, PIŠE...Malo ko zna da je Taša dobila stipendiju za čuveni univerzitet Berkli. Ona je dugi niz godina u Americi, gde se bavi pevanjem, komponovanjem i pisanjem pesama za filmove. Kebina ćerka daje sve od sebe da nađe svoje mesto u Holivudu, pa se tako nije libila da se pojavi u raznim šou-programima, ali i filmovima, a u jednom je čak imala scenu i s Leonardom Dikapriom.

N. J.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSPLICITNI SNIMCI SRPSKOG VODITELJA: Zbog suđenja za NASILJE pobegao iz Srbije, a ovim je ŠOKIRAO SVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track