PEJA I DRAGANA VENČAĆE SE NA MALDIVIMA: A ovo će tražiti od crkve zbog 20 godina razlike u godinama!
Foto: Printskrin/Instagram

Kao iz bajke

PEJA I DRAGANA VENČAĆE SE NA MALDIVIMA: A ovo će tražiti od crkve zbog 20 godina razlike u godinama!

Stars -

Zoran Pejić Peja i njegova verenica Dragana Kačavenda na jesen će se venčati na Maldivima, a kasnije planiraju optšinsko i crkveno venčanje u Beogradu.

Peja i Dragana uveliko planiraju da stanu na ludi kamen, a veliku pažnju izazvali su međusobnim poklonima za godišnjicu – estetskim zahvatima.

Zaljubljeni par na ljubav će se jedno drugome zareći na Maldivima uz prisustvo kumova, a potom će u Beorgadu obaviti opštinsko i crkveno venčanje.

Međutim, pošto je Dragana od Peje mlađa 20 godina, Peja strahuje zbog jedne stvari. U slučajevima u kojima je razlika među partnerima veća od 15 godina neophodno je da vladika odobri brak.

"Tačno je da ćemo se venčati na Maldivima na jesen. Oboje želimo lepo, romantično venčanje na egzotičnoj destinaciji, koje ćemo pamtiti ceo život. Pošto je to za našu dušu i lepu uspomenu, naredne godine ćemo napraviti i pravo venčanje u našoj zemlji - gradsko, a voleo bih da se dogodi i to crkveno. Međutim, bojim se da će nas Crkva odbiti. Ipak je 20 godina razlike između Dragane i mene. Mi ćemo pokušati, pa kako Crkva odluči. Svakako ćemo tražiti dozvolu", rekao je Peja.

Budući supružnici se uveliko spremaju za svadbu, a isto tako rade i na svom fizičkom izgledu. Dragana je Peju počastila novim zubima, on nju silikonima, a zatim se voditelj podvrgao i zatezanju lica, kada je naša ekipa prisustvovala njihovom boravku na klinici.

Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kakvu li će Jelisaveta odabrati? Ovo su najpopularnije venčanice ove sezone

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track