KIKI LESENDRIĆ O STARLETAMA: Svaka roba ima svog kupca! Nažalost, u takvom vremenu živimo!
Foto: Jevtic

Iskreno

KIKI LESENDRIĆ O STARLETAMA: Svaka roba ima svog kupca! Nažalost, u takvom vremenu živimo!

Stars -

Zoran Kiki Lesendrić otkriva da ne voli kako društvo u kojem živi danas izgleda, iznosi svoje mišljenje o starletama koje su se upustile u muzičke vode, ko je za njega prava zvezda, kao i da li bi učestvovao u nekom rijaliti programu.

"Svako se bori da nađe neki vazduh. Obično ljudi ne vole starlete i na neki način ih omalovažavaju. Ja mislim da sve što privuče nečiju pažnju i ima nekog kupca za tu robu, to je OK. Tako živimo, u takvom vremenu, kada je sve postalo roba i sve se prodaje i kupuje", priča Kiki.

"Ja to ne volim. Ne volim generalno svet u kojem živim. Više volim onaj svet koji se bazirao na tome da moraš da se pokažeš velikim trudom i zalaganjem u školi, na fakultetu, nekim talentom koji si sam brusio ili ti je okolina brusila, da pokažeš taj kvalitet i da taj kvalitet pobedi. To su vrednosti. Goran Bregović je tolika svetska zvezda nakon ovoliko godina upravo zbog toga što nije palo ništa s neba. Čini mi se da kako lako dođe, tako još lakše ode. Nije dovoljno samo da se slikaš", priča Kiki.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Na pitanje da bi ikada ušao u neki rijaliti, rekao je:

"Šta ću ja tamo, ja sam im dosadan, nisam za to. Ne verujem da iko iz mog okruženja s kim sam odrastao može da bude tamo zanimiljiv".

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Alo/T.V.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TAMARA ĐURIĆ POTPUNO GOLA: Novopečenoj pevačici predlažu da snimi PORNIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja