U FEBRUARU JE RODILA SINA: Jelena Kostov ponovo trudna?
Foto: Zorana Jevtić

IMA MUČNINE

U FEBRUARU JE RODILA SINA: Jelena Kostov ponovo trudna?

Stars -

Početkom februara poznata pevačica Jelena Kostov ostvarila se po prvi put u ulozi majke - svom suprugu Miljanu Vukoviću podarila je sina kojem su dali ime Milija.

Samo nekoliko meseci od kada je prinova došla na svet, pojavile su se sumnje da je pevačica ponovo u blagoslovenom stanju!

Prema navodima njene drugarice koja je upućena u dešavanja iz njenog života, pevačica sumnja da je nešto više od tri meseca nakon porođaja ponovo zatrudnela, ali ništa još uvek nije sigurno.

"Već danima unazad ima mučnine, ali joj ovo nije palo ni na pamet. Međutim, dani su prolazili, a simptomi su sve izraženiji, zbog čega je posumnjala da je ponovo zatrudnela. Razmišlja da ovih dana uradi test za trudnoću i sve to isproverava kako bi bila u potpunosti sigurna", rekla nam je bliska drugarica pevačice.

Jelena nije ni potvrdila ni demantovala ovu priču.

"Od koga ste to čuli, baš me zanima (smeh)? To su baš privatne stvari, sigurno neću da vam pričam o tome. Svakako da bih u budućnosti volela još dece i veliku porodicu, ali polako, sve u svoje vreme. Trenutno sam posvećena mužu i sinu, maksimalno uživam, a uskoro ću snimiti i novu pesmu kojom ću se vratiti na scenu", rekla je pevačica.

foto Zorana Jevtić
foto Zorana Jevtić

(pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Jelena Kostov ispred porodilišta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track