ŠPANSKA SERIJA: Ana Cakić ga je šutnula zbog Veljka, a on iz besa smuvao ćerku folk pevača!
Foto: Printscreen/ Instagram

Snašli su se svi

ŠPANSKA SERIJA: Ana Cakić ga je šutnula zbog Veljka, a on iz besa smuvao ćerku folk pevača!

Stars -

Manekenka Ana Cakić nedavno je raskinula vezu sa Lukom Lemićem i vratila se svom bivšem dečku, sinu folk zvezde Svetlane Ražnatović.

Naime, Ana je na poziv Anastasije Ražnatović došla na njen rođendan, i te večeri odlučila da se pomiri sa Veljkom Ražnatovićem, uprkos tome što je u tom trenutku bila u vezi sa Lukom.

"Ana je započela vezu sa Lukom samo kako bi se osvetila Veljku, nakon što ju je ostavio. Svakodnevno se slikala sa njim i objavljivala fotke na Instagramu, kako bi Cecinog sina napravila ljubomornim. Ipak, kada je videla da to ne pije vodu, rešila je da spusti loptu i pojavi se na Anastasijinom rođendanu, koja joj je inače jako dobra prijateljica ostala nakon raskida sa Veljkom", otkriva izvor blizak manekenki.

"Kada se pojavila na Anastasijinom rođendanu, između nje i Veljka su ponovo "sevnule varnice" i njih dvoje su rešili da se pomire. Zanimljivo je da je ona u trom trenutku i dalje bila sa Lukom. Kada je to čuo njen tadašnji dečko, on je potpuno poludeo i rešio da joj vrati istom merom. Već nekoliko dana kasnije, započeo je vezu sa ćerkom folk pevača, Milana Topalovića Topalka, Helenom",kaže izvor.

(Puls)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NISU SE ODVAJALI JEDNO OD DRUGOG: Veljko i Ana Cakić ponovo zajedno?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track