ZVEZDA GRANDA SE TAJNO UDALA: Roditelji očajni, majka u bolnici!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

SVI ŠOKIRANI PEVAČICINOM ODLUKOM

ZVEZDA GRANDA SE TAJNO UDALA: Roditelji očajni, majka u bolnici!

Stars -

Ja sam sinoć bio na infuziji, a majci je pozlilo kad je čula. Pritisak joj je skočio. Bojim se da ne dobije infarkt. Taj čovek ju je omađijao, kaže pevačicin otac Ðulijano

Nadica Ademov (21) tajno se udala za klavijaturistu Dalibora Stanojevića (40), koji godinama živi i radi u Beču, saznaje Kurir!

Zvezda „Granda“ brak s razvedenim muzičarem, ocem troje dece, krije od javnosti zbog roditelja, koji su žestoko protiv toga. U to smo se uverili kad smo porazgovarali s pevačicinim ocem Ðulijanom. Štaviše, on nam je rekao da je Nadičina majka zbog toga završila u bolnici u Subotici.

- Evo, sa suprugom se vučem po bolnicama. Ja sam bio sinoć na infuziji, a majci je pozlilo kad je čula. Pritisak joj je skočio. Bojim se da ne dobije infarkt. Taj čovek je Nadicu omađijao. Nije imala dečka. Naivna je ispala. Pa on je stariji od mene! To joj nije trebalo. Ona bi mogla da ima kog god poželi. Nekoliko dana nisam s njom bio u kontaktu, znam samo da se nešto dešava, ali nisam znao tačno šta. Ali jasno mi je sve. Imam i ja svoje ljude koji mi javljaju. Sad se krije, ne znam ni gde je - razočarano kaže Ðulijano.

Desetak minuta nakon razgovora s Nadičinim ocem, našoj redakciji se javila i pevačica. Bila je besna.

- Nije mi jasno šta koga briga za moj privatan život. Tačno je da sam s tim dečkom, ali za njega se nisam udala. Nas dvoje se zabavljamo već dve godine. Moji roditelji podržavaju našu vezu. Taj koji vam je to javio želi da mi napakosti. Svog dečka ne želim da pokazujem javno jer neću da nam mediji upropaste vezu. Ne želim da se o tome piše - poručila je Nadica.

Prati je svuda

TROJE DECE IMA MUŽ

Dalibor Stanojević, novopečeni suprug Nadice Ademov, poslednjih dvadeset godina živi u Beču. Razveo se pre pet godina i ima troje dece. Sarađivao je s mnogim domaćim pevačima. S Nadicom se upoznao na njenom nastupu pre tri godine.

- Nadica i Dalibor su se upoznali na jednom slavlju u Beču, gde je pevačica nastupila. On je tada već bio razveden. U početku su sarađivali, a kad se među njima rodila ljubav, počeli su da se zabavljaju. Dalibor je prati na svim nastupima u zemlji i inostranstvu - kaže Kurirov sagovornik.

Ljiljana Stanišić

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RADA SE UDALA U TAJNOSTI: Pogledajte kako je pavčica izgovorila sudbonosno da

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track