MIŠO KOVAČ JE ŽIVEO ŽIVOT IZ SNOVA: A onda mu sina ubili, ćerka se predozirala, a on je pucao sebi u grudi
Foto: Printscreen/Instagram

TRAGIČNA SUDBINA PEVAČA

MIŠO KOVAČ JE ŽIVEO ŽIVOT IZ SNOVA: A onda mu sina ubili, ćerka se predozirala, a on je pucao sebi u grudi

Stars -

Pevač Mišo Kovač (75) tokom života borio se sa brojnim iskušenjima koja su dovela do toga da je u jednom momentu pokušao da izvrši samoubistvo.

Tuga i patnja počela je kada je njegov sin Edi kao vojnik ubijen 1992, ali Mišo i supruga Anita tvrdili su da se sve desilo pod čudnim okolnostima.

ĆERKA MIŠE KOVAČA BILA JE U VRTOGLU PAKLA: Drogirala se, uspela da se izleči i danas izgleda OVAKO!

MIŠO KOVAČ IDE NA MARS: Njegovu pesmu puštaju u svemiru!

"Nakon Edijeve smrti više me ne zanima život", često je ponavljao Mišo. Mišo je posle nekoliko puta priznao da mu se tada ceo svet srušio.

Na tabletama je bila i Mišina supruga Anita, a nakon nekog vremena brak im se raspao. Priču o tome šta se tačno dogodilo njegovom sinu pevač nikada nije ispričao do kraja.

foto: Printscreen/Instagram

- Za razliku od papira koje smo mi dobili, a u kojima je stajalo da je naš sin umro od prostrela glave, takvog da bi na kraju mogao da živi, prava je verzija bila drugačija. U tim je dokumentima pisalo da je Edi umro od sepse izazvane velikom količinom bakterija u organizmu - rekla je jednom prilikom Anita.

Međutim, smrt sina bila je kap koja je prelila čašu i Mišo se razveo od supruge, a potom je otišao iz zemlje sa proročicom Silvijom Konte Kalvi Marković. Njegova ćerka Ivana nije podnela to što ih je otac ostavio.

foto: Printscreen/Instagram

U proročnici, pevač je video osobu koja će mu pomoći da vrati mir.

- Četiri godina sam bio polumrtav, ležao nakljukan sedativima ili sam bio na groblju - ispričao je Mišo, koji si je u međuvremenu pridodao i ime Mate.

Ivana (39) sve je teže podnosila otuđenost oca. Nakon pogibije starijeg brata, očeve teške depresije i razvoda roditelja, posegnula je za heroinom.

- Ja sam bio toliko zaokupljen samim sobom i svojom depresijom da nisam ni primjećivao njenu zavisnost - rekao je pre nekoliko godina pevač. Ipak, Ivanu je jednom prilikom, polumrtvu pronašla Mišina sadašnja supruga Lidija i spasla joj je život.

Međutim, sve ovo ostavilo je prevelikog traga na duši pevača i on je 1999. godine pokušao da se ubije. Pištoljem je sebi pucao u grudni koš, ali je pronađen posle pola sata i lekari su uspeli da mu povrate život.

- Pokušaj samoubistva bila je samo kulminacija nagomilane tuge i očaja zbog gubitka sina - objasnio je kasnije Mišo Kovač.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track