Najnovije vesti

MILI OPERISAN: Započeo oporavak koji će trajati nekoliko nedelja
Foto: Privatna Arhiva

Dobro prošla intervencija

MILI OPERISAN: Započeo oporavak koji će trajati nekoliko nedelja

Stars

Aleksandar Milić Mili je juče operisan na Kliničkom centru od sportske povrede koju je dobio kao posledicu dugogodišnjeg treninga.

Operacija je dobro prošla i Mili je započeo oporavak koji će trajati više nedelja, a u tom periodu moraće da prekine boravak na turneji svog benda Miligram.

Poznato je da se on aktivno bavi sportom a započeo je kao gimnastičar sa sjajnim rezultatima u mladosti, a kasnije se preusmerio na tenis i ekstremne sportove.

Mili često citira našeg poznatog profesora medicine doktora Krivokapića da nema velike koncentracije bez velike fizičke snage.

Samim tim, to mu pomaže u komponovanju i možda je to i jedna od tajni ovog uspešnog kompozitora. Njegov novi Miligram album se može očekivati krajem godine i pripreme su već uveliko u toku, a oni koji su čuli u kom smeru se album odvija sigurni su da se može oćekivati neverovatan muzički proizvod koji će, kao što je slučaj i sa poslednjih 20 godina njegovog rada dati neke nove smernice.

Da podsetimo, Mili je od '95. do 2016. uradio 9 albuma Svetlani Ceci Ražnatović, Breni album "Uđi slobodno", a 4 albuma za svoj bend Miligram.

U junu će Mili objaviti prva dva singla sa albuma koji je uradio sa Stevanom Anđelkovićem od kojeg se tržišno mnogo očekuje.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...