MILI OPERISAN: Započeo oporavak koji će trajati nekoliko nedelja
Foto: Privatna Arhiva

Dobro prošla intervencija

MILI OPERISAN: Započeo oporavak koji će trajati nekoliko nedelja

Stars -

Aleksandar Milić Mili je juče operisan na Kliničkom centru od sportske povrede koju je dobio kao posledicu dugogodišnjeg treninga.

Operacija je dobro prošla i Mili je započeo oporavak koji će trajati više nedelja, a u tom periodu moraće da prekine boravak na turneji svog benda Miligram.

Poznato je da se on aktivno bavi sportom a započeo je kao gimnastičar sa sjajnim rezultatima u mladosti, a kasnije se preusmerio na tenis i ekstremne sportove.

Mili često citira našeg poznatog profesora medicine doktora Krivokapića da nema velike koncentracije bez velike fizičke snage.

Samim tim, to mu pomaže u komponovanju i možda je to i jedna od tajni ovog uspešnog kompozitora. Njegov novi Miligram album se može očekivati krajem godine i pripreme su već uveliko u toku, a oni koji su čuli u kom smeru se album odvija sigurni su da se može oćekivati neverovatan muzički proizvod koji će, kao što je slučaj i sa poslednjih 20 godina njegovog rada dati neke nove smernice.

Da podsetimo, Mili je od '95. do 2016. uradio 9 albuma Svetlani Ceci Ražnatović, Breni album "Uđi slobodno", a 4 albuma za svoj bend Miligram.

U junu će Mili objaviti prva dva singla sa albuma koji je uradio sa Stevanom Anđelkovićem od kojeg se tržišno mnogo očekuje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track