DRAMA: Roditelji se preko novina odrekli bivše Brenine snajke!
Foto: Marina Lopičić, Dragan Kadić

ZVEZDA GRANDA RAZAPETA NA STUBU SRAMA

DRAMA: Roditelji se preko novina odrekli bivše Brenine snajke!

Stars -

U Subotičkim novinama majka i otac Nadice Ademov dali oglas u kojem se ograđuju od svih postupaka svoje ćerke jer se tajno udala za duplo starijeg muzičara koji ima troje dece i dva braka iza sebe

Mlade pevačice „Granda“ Nadice Ademov (21) roditelji su je se javno odrekli preko novina putem oglasa!

Majka i otac popularne pevačice. čije je pravo ime Nedira, to su uradili nezadovoljni njenom odlukom da se tajno uda za klavijaturistu Dalibora Stanojevića (40), koji je razveden i ima troje dece, o čemu je pisao magazin Kurir Stars!

- Mi roditelji, majka Džemila i otac Đulijano Ademov, zbog nepoštovanja oba roditelja ograđujemo se od svih postupaka, namera i učinjenih dela naše ćerke Nedire Ademov i ne snosimo nikakve posledice ukoliko ista takva dela učini koja nisu u skladu sa zakonskim propisima Republike Srbije (pozajmice, krađe, zaduženja i slično) ne priznajemo - navedeno je u oglasu.

foto: Printscreen

Nadičin otac Đulijano Ademov (39) za Kurir je potvrdio da su se on i njegova supruga odrekli naslednice!

- Tačno je, pre dve nedelje odrekao sam se ćerke. I ne samo ja i moja porodica nego i ženina familija. Šta će nam takvo stvorenje? Sramota me je što mi je bila ćerka. Neka sad na miru pravi svadbu, a deveruše nek joj budu njegove bivše žene - razočarano kaže Đulijano.

Na pitanje da li bi promenio mišljenje ukoliko se desi čudo i Nadica otkaže veselje koje je u planu za ovo leto, Ademov je bio izričit.

- Sramota je da bude s takvim čovekom. Stariji je od mene, ima burnu prošlost. On je neodgovaran muškarac koji ostavlja žene i decu po ulici. Sram ga bilo - poručuje Ademov.

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, pozvali smo i Nadicu, za koju se spekulisalo da je imala kratku romansu sa Stefanom Živojinovićem, ali pevačica nije odgovarala na naše pozive.

foto: Printscreen

Krila ga

LJUBAV NA PRVI POGLED

Dalibor Stanojević, novopečeni suprug Nadice Ademov, poslednjih devet godina živi u Beču. Dva puta se razvodio i ima troje dece. S pevačicom se upoznao na jednom veselju u Austriji gde je ona bila specijalna gošća.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Nadica je odlepila za njim. Godinu dana su krili da su u vezi, pa su se tajno viđali jer ju je on pratio na svim nastupima po zemlji i inostranstvu. Ona je roditeljima rekla da ima dečka i da je on njeno godište, a roditelji su poludeli kada su saznali da ih je ćerka slagala - kaže izvor Kurira.

LJILJANA STANIŠIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track