FARMA 8 KREĆE OD SEPTEMBRA: Maratonski rijaliti pred nama, a evo ko sve stiže u Lisoviće!
Foto: Printscreen

OTVARA SE IMANJE U LISOVIĆU

FARMA 8 KREĆE OD SEPTEMBRA: Maratonski rijaliti pred nama, a evo ko sve stiže u Lisoviće!

Stars -

Popularni rijaliti “Farma” će posle duže pauze vrata osme sezone za sve stanovnike otvoriti u Lisoviću ovog septembra, a pregovori sa potencijalnim učesnicima i poslednje pripreme uveliko su u toku.

Na najpoznatije rijaliti imanje u Srbiji useliće se pevači, starlete, kao i članovi porodice pojedinih ranijih učesnika.

Tako bi se u novoj “Farmi” mogla naći supruga Aleksandra Čabarkape, Klaudija Korda Čabarkapa, kao i Ljuba Pantović, koja je već nekoliko puta učestvovala u rijalitiju.

foto: Printscreen

Takođe, spekuliše se da će se na “Farmu” useliti i Mina Vrbaški, zbog koje je nastao čitavi skandal sa snimcima Šaka Polumente, zatim sestra Tamare Đurić – Aleksandra Đurić…

Od pevača bi se na drvenim krevetima mogli naći Dragan Kojić Keba, Nada Topčagić, Zli Pevač Lazović, za kojeg mnogi kažu da je nova rijaliti zvezda, kao i neki od učesnika “Pinkovih zvezda”…

foto: Marina Lopičić

Pojedina imena i oni najvažniji rijaliti igrači i dalje se čuvaju u tajnosti, a napominjemo i to da su pregovori i dalje u toku, te još ništa nije zvanično potvrđeno sa Pinka, pišu beogradski mediji.

Inače, osma “Farma” navodno će trajati čak godinu dana, zbog čega će biti okarakterisana kao najduža u istoriji, s obzirom da su sve prethodne sezone trajale po nekoliko meseci.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track