REŠENA MISTERIJA: Cecin rols-rojs nađen u Vukovaru!
Foto: Youtube, Dragana Udovičić

Raskrinkan Žabac otkrio ko mu je ukrao auto

REŠENA MISTERIJA: Cecin rols-rojs nađen u Vukovaru!

Stars -

Biznismen Nebojša Tubić, vlasnik oldtajmera iz spota za pesmu „Idi dok si mlad“, kaže da je lopov sin jednog političara iz Hrvatske koji drži salon luksuznih automobila

Ukradeni „rols-rojs“ u kojem se vozila Ceca Ražnatović 1995. godine u spotu za pesmu „Idi dok si mlad“ pronađen je u Vukovaru.

Vlasnik auta, kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac, nije mogao da čeka da policija uradi svoj posao, pa je uzeo stvar u svoje ruke i pronašao lopova.

Drugovi mu pomogli

Prema njegovim rečima, luksuzni oldtajmer je iz njegove garaže ukrao sin jednog političara iz Hrvatske (ime i prezime poznato redakciji, prim. aut.).

- Lično sam pronašao lopova jer naša policija od dva „rols-rojsa“, koliko ih ima u Srbiji, ne može jedan da pronađe. Taj majmun je sin nekog političara i ima salon automobila. Sebi je dao za pravo da ukrade moj oldtajmer. Drugovi su mi pre nekoliko dana javili da su videli moje vozilo u Vukovaru. Odmah sam potegao sve veze i saznao da mi ga je ukrao taj mali. Ma, on je budala, dolazio je čak i u Beograd da ga prevede na sebe. Zamislite to. Tako se i odao - priča Žabac.

foto: Damir Dervišagić

On kaže da je sve podatke o lopovu dao policiji.

- Završio sam glavni deo posla, a sada je red na njih. Inspektorima sam dao sve podatke, ime i prezime, brojeve telefona, adresu, ma sve i više neću da se mešam. Čekam da mi dovezu oldtajmer u garažu, tamo gde je i stajao. On je star 40 godina, ali za mene vredi milione i ne mogu da dočekam da ga provozam - poručio je Tubić.

Vredi 250.000 evra

Oldtajmer, čija se vrednost procenjuje na oko 250.000 evra, nestao je krajem prošlog meseca iz Žapčeve garaže. Bivšem dečku Goce Božinovske luksuzni automobil poklonio je Željko Ražnatović Arkan nakon što je Ceca završila snimanje spota.

foto: Dragan Kadić

Neće osvetu

SVE PREPUŠTAM POLICIJI

Žabac kaže da nema nameru da se osveti lopovu iako su ga prijatelji savetovali da to uradi.

- Prijatelji su mi ponudili da ga malo prevaspitaju, ali ja nisam želeo. Nisam kreten da se mafijam. Ne znam šta bih uradio toj budali koliko sam besan, ali sve ću to prepustiti policiji - zaključuje Nebojša Tubić Žabac .

Kurir/Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECA I SAŠA SRUŠILI INSTAGRAM: Folk diva snimila Matića kako se šali na svoj račun! Koji car!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track