(PAPARACO) KAĆA ŽIVKOVIĆ U LEZBO AKCIJI: Pevačica pipkala devojku u klubu!
Foto: Damir Dervišagić

Hit fotke

(PAPARACO) KAĆA ŽIVKOVIĆ U LEZBO AKCIJI: Pevačica pipkala devojku u klubu!

Stars -

Katarina Živkovic pod gasom u klubu drugaricu pipkala za grudi i zadnjicu, disala joj za vrat i cmakala je po licu

foto: Damir Dervišagić

Katarina Živkovic, kad popije malo više alkohola, totalno se izgubi u vremenu i prostoru. U to smo se uverili prošlog cetvrtka, kada je u ranim jutarnjim satima svratila do jednog prestonickog splava totalno neprepoznatljiva.

foto: Damir Dervišagić

Folkerka je bila vesela i raspoložena, pa je svom snagom duskala i nije marila za druge ljude oko nje koje je slucajno gurkala. Pazila je samo na svoju drugaricu, kojoj je radila pomalo cudne stvari. U jednom trenutku izgubila je kontrolu i upustila se u pravu lezbo-akciju. Uvijala se oko nje, pipkala joj zadnjicu, hvatala za grudi, ljubila po licu, disala joj za vrat...

foto: Damir Dervišagić

Dosad smo Katarinu u ovakvim akcijama gledali samo s momcima, ali moderna devojka zna šta su moderna vremena! Potencijalni udvaraci zgodne pevacice razbežali su se kud koji kad su videli da ona ima oči (i ruke) samo za devojku iz svog društva.

- Kaća voli da se opusti kad izade i kad nema nastup i ovo joj nije prvi put da se mazi s ribama, samo je dosad niste uhvatili! Ona voli sve što je lepo - kroz smeh nam je rekao Katarinin prijatelj.

Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OSTAVILA DEČKA PA LUMPUJE PO KAFANAMA: Kaća kao puštena s lanca pravila LOM uz tamburaše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track