PARIO OČI NA DARI: Golman se loži na pevačicu
Foto: Dragana Udovičić

PRIMIO SE

PARIO OČI NA DARI: Golman se loži na pevačicu

Stars -

Predrag Rajković sve vreme odmeravao Bubamaru dok je pevala na bini i nazdravljao joj vodom

Dara Bubamara (42) napravila je opšti haos na nastupu i sludela sve muškarce, a pod njen uticaj prvi je pao Predrag Rajković (21).

Golman fudbalskog kluba Makabi Tel Aviv, čim je došao na pauzu u Beograd, odmah je pojurio na splav da vidi pevačicu, za kojom je odlepio.

Da mu se dopada, dokazuju paparaco slike našeg foto-reportera koji je „orlića“ preksinoć pratio u stopu. Čim se smestio u separe s direktnim pogledom na binu, poručio je piće i prepustio se uživanju. Doduše, za razliku od ostalih fudbalera koji se opijaju po klubovima, Rajković je celo veče pio vodu i sokove. Alal vera što se pridržava zdravog načina života!

Međutim, možda nije ljubitelj alkohola, ali zato je slab na zgodne i rasne ženske poput Dare, na kojoj je pario oči bez treptaja. Kako ona skokom, tako on okom.

Pošto je bio u muškom društvu, golman ju je odmeravao od glave do pete i komentarisao da je kao bomba i da odlično izgleda u kratkoj srebrnoj haljini. Štaviše, više puta je prstom uperio u nju i objašnjavao nešto drugarima, a nazdravljao joj bezalkoholnim pićem.

Provalili smo da je slab i na njene pesme, jer je uz skoro svaku đuskao i pevao. Ove nove, s njenog novog albuma „Ekstravagantno“, još uvek nije naučio, ali ima vremena.

Kurir / M. Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SKANDAL NA KRŠTENJU: Dara Bubamara žestoko vređala i psovala kuma, pa krenula flašom na njega!,

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja