MARIJA ISPALILA ADILA: Šerifovićeva se nije pojavila na Maksutovićevom nastupu
Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić

PEVAČICA RASTUŽILA KOLEGU I PRIJATELJA

MARIJA ISPALILA ADILA: Šerifovićeva se nije pojavila na Maksutovićevom nastupu

Stars -

Šerifovićeva se nije pojavila na Maksutovićevom nastupu na jednom splavu iako je prethodno u lajvu na Instagramu najavila dolazak

Marija Šerifović ispalila je svog prijatelja i kolegu Adila Maksutovića jer nije došla na njegov nastup na jednom beogradskom splavu iako mu je obećala, zbog čega se on naljutio.

Pevačica je prethodno najavila dolazak u lajvu na Instagramu, a dan ranije se telefonom čula sa Adilom i rekla da će svratiti na svirku da naprave haos. On se ponadao, a još brže se razočarao.

Ironičan

- Marija nije ispala fer prema Adilu. Preksinoć je bilo njegovo veče i pevao je do jutra. Maltene su ga svi ispoštovali koji su mu se najavili. Nadao se da će se Šerifovićeva svakog časa pojaviti na vratima, a kad je shvatio da je iz njemu nepoznatih razloga sprečena da dođe, rastužio se. Pomalo je bio besan, ali trudio se da to sakrije da publika ne bi primetila. Ipak je ona radila u sredu veče, a sutradan ceo dan snimala „Zvezde Granda“, a pritom je imala temperaturu 39 - kaže naš izvor.

Maksutović je pobednicu Evrosonga 2007. godine čak ironično pomenuo kad je izvodio njenu pesmu „Sama i nervozna“.

- E, Maro, Maro! Nema Mare večeras, ali je tu njena pesma koju veoma volim - rekao je Adil i zapevao Marijin veliki hit.

Bez komentara

Šerifovićeva je na splavu trebalo da se pojavi iz još jednog razloga. Njen prijatelj i najbliži saradnik Saša Nikolić pravio je privatnu proslavu na koju je i ona bila pozvana.

Pozvali smo pevačicu za komentar, ali se ona nije javljala na telefon.

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja