OPŠTI HAOS U ZVEZDAMA GRANDA Karleuša: Dajte nam pauzu, molim vas, poklaćemo se!
Foto: Printscreen

GRMELO JE

OPŠTI HAOS U ZVEZDAMA GRANDA Karleuša: Dajte nam pauzu, molim vas, poklaćemo se!

Stars -

Nakon što je Dragana Petrović Maza otpevala pesmu Tanje Banjanin u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", nastao je pravi haos.

Naime, ona nije dobila glasove za prolaza Marija Šerifović je ostala razočarana njenim izvođenjem toliko, da se sva preznojila.

"To su toliki falševi bili da ja ne znam da li to i kompjuter može da popravi. Preznojila sam se cela, nervni slom sam dobila. Nije za prolaz, ne može", rekla je ona a onda se umešala Karleuša:

"Kako nije? A Dragicu Zlatić (prethodna kandidatkinja) je bila za prolaz? Ne može", rekla je ona a onda su počele uglas da pričaju i da vrište jedna na drugu.

foto: Printscreen

"Ma neću više nikom da dam glas. Čuješ li kako pevaju, ovo nije za polufinale. Znaš li ti kako peva polufinalisti", vikala je Marija, i dalje vidno potresena.

Kako bi smirili strasti, Saša Popović je prozvao Acu Lukasa da da svoje mišljenje. On takođe nije bio zadovoljan.

"Što pevate Tanju Banjanin kada znate da njoj nije dorasla ni jedna pevačica u ovoj zemlji osim Marije Šerifović", rekao je on a onda je svoje pravo na komentar dobila i Jelena Karleuša koja je imala samo reči hvale za Mazu.

To je još više iznerviralo Acu pa je ustao i došao do publike, te počeo i njih da proziva.

"Kome vi aplaudirate? Šta aplaudirate koji pi*ku materinu", upitao je on.

foto: Printscreen

"Aplaudiraju onom ko ima mu*a da kaže istinu", dodala je Jelena.

Međutim, u sve to se umešala još jednom i Marija.

"Ja moram nešto da uradim kako bismo prekinuli ovu agoniju", rekla je ona a onda ustala i prišla Jeleni. Uzela je flašicu sa vodom i polila je. Karleuša je vrištala i branila se.

foto: Printscreen

"Daj pauzu molim te, poklaćemo se ovde. Upropastila mi je nove čizme Kanije Vest. Ovo su Kanije Vest čizme, seljaci", rekla je Jelena.

foto: Printscreen

Na samom finišu ovog pakla u studiju, Jelena i Marija su se udružile, uhvatile Lukasa za ruke i noge, i iznele iz studija.

foto: Printscreen

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DRUGA STRANA "MEDALJE": Ovo su najveće svađe u žirijima takmičenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track