(FOTO) NIKOLINA JE IMALA  SREĆE: Zvezda Granda pre braka bila je u vezi sa ovim poznatim nasilnikom!
Foto: Damir Dervišagić

NIJE DOBILA BATINE

(FOTO) NIKOLINA JE IMALA SREĆE: Zvezda Granda pre braka bila je u vezi sa ovim poznatim nasilnikom!

Stars -

Nikolina Kovač skrenula je pažnju svojom lepotom i glasom tokom takmićenja "Zvezde Granda", pre braka sa kolegom Sašom Kaporom, bila je u vezi s voditeljom Vladimirom Stanojevićem.

Vladimir i Nikolina zbližili su se tokom takmičenja, i čak se, prema pisanju pojedinih medija, dogodila i romansa između njih dvoje. Međutim, ni jedno ni drugo to nikada nisu potvrdili.

foto: Damir Dervišagić

"Rano je da pričam o tome. Nikolina trenutno nije u Beogradu, već je kod svojih u Sarajevu, ali smo u stalnom kontaktu. Mogu da kažem da je ona jedna divna, prelepa i lepo vaspitana mlada dama, sa kojom bih voleo da imam ozbiljniju vezu", rekao je Vladimir za jedan domaći magazin u periodu kada se šuškalo da je u vezi sa Nikolinom.

foto: Damir Dervišagić

Kovačeva je kasnije uplovila u ljubavnu vezu, a zatim i u brak sa kolegom Sašom Kaporom, a zanimljivo je da su Kapor i Stanojević bili sa istom devojkom, zbog čega su i zaratili putem medija. Naime, Vladimir je sa izvesnom Ninom Božić bio u vezi dve godine, a po raskidu sa voditeljem ona je završila u naručju "Grandovog" pevača.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

(Kurir.rs/Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track